Zorundasınız demiyorum ama insanları yanlış yönlendirmeye hakkınız yok.
Bu zamana kadar alışveriş yapmışsınız ancak şu zamana kadar ki yapılan alışverişlerde yani tüm alışverişlerde sadece bir ayna alışverişi yaptığınız görülüyor. PttAVM'de işini hakkıyla yapan satıcı vardır, yoktur demiyorum ama sitedeki satıcıların çoğu dolandırıcı. İnsanlar günlük şikayet açıyor, günlük şikayet konusu açıyor. Boşuna mı açıyorlar onu? Siz söylemeden ben cevaplayayım: Her sitenin şikayeti olur diyeceksiniz. Evet, her sitenin şikayeti olur da saat başı şikayet açılan siteden alışveriş yapmak ne kadar mantıklı?
ePttAVM şikayet ve yorumları Şikayetvar'da! ePttAVM ile ilgili şikayetlerinizi, yorumlarınızı ve daha fazlasını sayfamız üzerinden bizlerle paylaşabilir...
Buyurun, buradan bakın. Belgelerle konuşurum ve sadece bugün saat başı neredeyse şikayet açılmış.
Gazeteci İbrahim Haskoloğlu bile dolandırılmış. Kendi adını verince mağaza doğrudan kapatılıp iadesi yapılmış. Buyurun, bu da kanıtı.
Son olarak, bu siteden alışveriş yapıp yapmamak konu sahibine kalmış. Dolandırıcıların cirit attığı bir sitede "içiniz rahat etsin, istediğiniz gibi alışveriş yapabilirsiniz" diyemezsiniz. Ben de diyorum ki konu sahibinin yerinde olsam, bu siteyi tercih etmezdim. Buradan ayakkabı alan tanıdıklarım da oldu. Gelen ayakkabının sonucunu söyleyeyim: Ayakkabı iki günde parçalandı.
Pazarda satılan ayakkabılar, daha iyidir. Bundan eminim.
Her sitenin illaki sıkıntısı olur ama bir site hakkında bu kadar şikayet konusu açılması normal değil. Demek ki site yönetimi, sorunları çözüme kavuşturmuyor. İnsanları mağdur ediyor. Şikayevar yorumlarına baktığım zaman, PttAVM'nin cevap verdiğini de göremiyorum. Umarım bundan sonra insanları yanlış yönlendirme yapmazsınız. Konu sahibi arkadaşa da cevabım, senin yerinde olsam bu siteyi tercih etmezdim kardeşim. Eğer tercih edeceksen de sorun yaşama ihtimalinin yüksek olduğunu bilip tercih edersin, tercih edip etmemek de sana kalmış.