PttAVM'den ayakkabı alınır mı?

Zorundasınız demiyorum ama insanları yanlış yönlendirmeye hakkınız yok. :) Bu zamana kadar alışveriş yapmışsınız ancak şu zamana kadar ki yapılan alışverişlerde yani tüm alışverişlerde sadece bir ayna alışverişi yaptığınız görülüyor. PttAVM'de işini hakkıyla yapan satıcı vardır, yoktur demiyorum ama sitedeki satıcıların çoğu dolandırıcı. İnsanlar günlük şikayet açıyor, günlük şikayet konusu açıyor. Boşuna mı açıyorlar onu? Siz söylemeden ben cevaplayayım: Her sitenin şikayeti olur diyeceksiniz. Evet, her sitenin şikayeti olur da saat başı şikayet açılan siteden alışveriş yapmak ne kadar mantıklı?

Buyurun, buradan bakın. Belgelerle konuşurum ve sadece bugün saat başı neredeyse şikayet açılmış.

Gazeteci İbrahim Haskoloğlu bile dolandırılmış. Kendi adını verince mağaza doğrudan kapatılıp iadesi yapılmış. Buyurun, bu da kanıtı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son olarak, bu siteden alışveriş yapıp yapmamak konu sahibine kalmış. Dolandırıcıların cirit attığı bir sitede "içiniz rahat etsin, istediğiniz gibi alışveriş yapabilirsiniz" diyemezsiniz. Ben de diyorum ki konu sahibinin yerinde olsam, bu siteyi tercih etmezdim. Buradan ayakkabı alan tanıdıklarım da oldu. Gelen ayakkabının sonucunu söyleyeyim: Ayakkabı iki günde parçalandı. :D Pazarda satılan ayakkabılar, daha iyidir. Bundan eminim.

Her sitenin illaki sıkıntısı olur ama bir site hakkında bu kadar şikayet konusu açılması normal değil. Demek ki site yönetimi, sorunları çözüme kavuşturmuyor. İnsanları mağdur ediyor. Şikayevar yorumlarına baktığım zaman, PttAVM'nin cevap verdiğini de göremiyorum. Umarım bundan sonra insanları yanlış yönlendirme yapmazsınız. Konu sahibi arkadaşa da cevabım, senin yerinde olsam bu siteyi tercih etmezdim kardeşim. Eğer tercih edeceksen de sorun yaşama ihtimalinin yüksek olduğunu bilip tercih edersin, tercih edip etmemek de sana kalmış.

Kanıtlayamadınız çünkü ben sizin sipariş edip etmediğinizi sordum, bu yazı benim sorduğum şey ile ilgisiz bir yazı olmuş .Tüm sitelerde sıkıntı yaşayan insanlar var, sıkıntı yaşayan insanların bazı kesimlere hitap eden ünlü insanlar olması bir şeyi değiştirmiyor. "Her sitede sıkıntı yaşayan insanlar var deyip İbrahim'in yazısını paylaşmanız da manidar olmuş."
Ben ise şahsi görüşlerimi ve deneyimlerimi aktarıyorum. 3 siparişi de kabul etmeyecekseniz diğer hesaplarımdaki siparişleri de atacağım ama ürünler kusurlu olarakta teslim edilmiş olabilir, bu kanıt beni ikna etmezdi ama sizin için bu eyleme "Kanıt" diyebilmemiz için belli bir sayıdan sonrası yeterli olabiliyor galiba :D

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    60,3 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
@KerpetenAlii, mantıklı hareket yapmış olursunuz kardeşim. İnternet sitelerini biraz gezinin. Kampanya üstüne kampanya yapan internet siteleri olabiliyor. Oradan uygun fiyata ayakkabınızı alabilirsiniz. En azından sorun yaşama ihtimaliniz düşük olur. Sorun yaşarsanız da doğrudan iade edersiniz. İade ederken çile çekmezsiniz en azından. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı