Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şuanki hattım Vodafone. Ödediğim ücretten ve internet hızından memnun değilim, bu yüzden PTTcell'e geçmeyi düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi, nasıldır?
Hocam bende yaklaşık 2 yada 3 ay kullandım. Hiç memnun kalmadım. Ben sadece sınırsız interneti var diye geçmiştim fakat internet hızı berbat. Taahhüt' süz paket olmasına rağmen iptal ettirdiğim için 30 küsür TL almışlarıdı.
Hayır. 250MB hiç bir şeye yetmiyor. 64kbps de aynı şekilde. Bende ondan sıkıntı içerisindeyim. Boş bir zamanda Avea Woops'a geçmeyi düşünüyorum. Ama Vodafone en iyisidir.
Dışarı çıktığınız zaman, haber okumak, sörf yapmak ve chat programları ile kullanırsanız hayli hayli 250 mb yetiyor.
Eve geldiğin zaman, wifi'dan uygulamalarını indirirsin.
Youtube kelimesini dahi ağzına alma.
5 dakikalık video izleyim dedim, 85 mb yedi, 3g paketinden.
Ben 2 aydır kullanıyorum. WhatsApp, Facebook, İnstagram, Clash Of Clans, Boom Beach gibi uygulama ve oyunlara rahatlıkla yetiyor. 14 Tl'ye 1 Gb internet bile yok o yüzden bu fiyata alınacak en ideal internet hizmeti.