TurkNet ücreti sabittir şu an fiyatı 699 TL'dir.
Ben de mahalleye altyapı geldiğinde ilk bağlatan kişiydim. İlk 3 ay ücretsizdi sanıyorum o zamanlar ayrıca da arkadaşımın aboneliği sayesinde onun numarasını vererek kayıt olduğum için yine 1 ay daha ücretsiz kullanmıştı. Toplamda 4 ay ücretsiz kullandım ilk 3 ay hiç sıkıntı yoktu sonraları bu tarz problemler başladı. 800'den 500'e düşüyor tak arıyordum, 630 oluyor foruma gidip isyan ediyordum araştıra araştıra işin aslını astarını öğrendim. Mahalledeki port dağıtıcınız ne kadar yoğunsa internet hızınız o kadar dalgalı ve alt seviyelerde oluyor. Bir de siz binadaki kutuyu açıp baktınız asıl önemli olan saha dolabıdır.
Bu tamamen şans işidir, en yoğun yerde olursun ama oraya öyle bir altyapı kurulmuştur ki tüm o yükü kaldırması hesap edilmiştir ve müşteri talebi olmamıştır bütün port belki de size kalacaktır bir süre.
Şu an yazlık bölgedeyim yine TurkNet kullanıyorum musluk sonuna kadar açık, yazın 50Mbps gelen hız şu an 102Mbps geliyor VDSL sistemde.
Tamamen yoğunlukla ilgili durum ve diğer ISS sabotajlarına da dikkat, başıma 2 kez geldi başka forum linki atmak sakıncalı sanırım. TurkNet forumunda olayı uzun uzun resimli şekilde anlatmıştım.