warkesier34
Centipat
Daha fazla
Hocam ben forumdan link buldum isterseniz linki atiyim konunun ve dosyanın orda da aynı pualwin32installcore çıktı forumdakiler sorun olmaz izin ver dedi ben sildim ama kararsız kaldim napmam lazimHocam oluşturduğu back-door yani geçit adwarelerin türemesine sebep olmuş olabilir. Yani bu virüs trojane ait tüm zararı verip farklı zararlıların da etki edebilmesi için backdoor açıp oradan farklı farklı zararlı virüsleri uzaktan gönderiyor gibi görünüyor. Bu da reklam virüsü sizin anlattıgınız kadarıyla.
Hocam ben forum gta san linki buldum indirdim ayni virüs hatası verdi siliyimi dursunmu isterseniz konuyu atiyim sizeCiddi bir zararlı değil, kurulum sırasında "next next next" mantığıyla ilerleyen kullanıcıları avlamaya yönelik bir paket yükleyicisi. Bulaşan istenmeyen uygulamalar için aşağıdaki uygulamalar işe yarayabilir.
Rehber: Kaspersky Virus Removal Tool ile Zararlı Yazılım Temizliği
Merhaba, Bu rehberimizde Kaspersky firmasının zararlı temizlemede iyi ve kullanımı kolay olan Kaspersky Virus Removal Tool adlı aracı ile zararlı temizliği yapmayı anlatacağım. Bu temizlik sonrasında inşallah sisteminizdeki zararlılardan kurtulmuş olacaksınız. Şimdi temizliğe geçelim...www.technopat.net
Rehber: Hitman.Pro ile Zararlı Yazılımları Temizleyin
Selamlar, Son zamanlarda Sosyal'de sıklıkla gördüğüm bir sorundan ötürü, böyle bir rehber hazırlama gereği duydum. Sistemine zararlı sızan, sızdığından şüphelenen veya sadece periyodik tarama yapmak isteyen arkadaşlar, büyük AV yazılımlarını kullanmaktansa sadece tarama görevi gören araçları...www.technopat.net
Rehber: Bulk Crap Uninstaller nasıl kullanılır?
Bulk Crap Uninstaller (kısaca BCUninstaller veya BCU) açık kaynak olarak geliştirilen ücretsiz bir yazılım kaldırma aracıdır. Kendi alanındaki alternatiflerine göre içerisinde daha başarılı ve detaylı özellikler bulundurmaktadır. Özellikle içerisinde bulundurduğu toplu yazılım kaldırma işlemi...www.technopat.net
Son düzenleme: