Steam Puan dükkanında aranan çerçeve ve profil yok

Cage10

Hectopat
Merhaba, Steam puan dükkanından Fallout'taki vault boy hareketli avatarını alacaktım ama yazınca çıkmıyor ve Half-Life Alyx'deki çerçeveyi alacaktım, onu yazınca da çıkmıyor, sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Steam puan dükkanından Fallout'taki vault boy hareketli avatarını alacaktım ama yazınca çıkmıyor ve Half-Life Alyx'deki çerçeveyi alacaktım, onu yazınca da çıkmıyor, sebebi nedir?
Bu 2 öge tekli olarak satılmıyor. "Oyun profili" kapsamında bir paket hâlinde satılıyor. Bu yüzden bu ürünleri elde etmek için bu oyunların oyun profillerini almanız gerek. Bunun için de Puan Dükkânı'nda "Oyun Profilleri" seçeneğinden arama yapmalısınız. "Oyun Profili"ni bütün hâlde almanız gerekse de oyun profilini aldıktan sonra içindeki ögeleri aynı anda kullanmak zorunda değilsiniz. İstediğiniz başka ögelerle kombinleyebilir, yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz.
1741550893467.png

Bunlar aradığınız ögeleri içeren oyun profilleri:
Half-Life: Alyx Profili
Fallout 76 Profile

Bu 2 öge tekli olarak satılmıyor. "oyun profili" kapsamında bir paket hâlinde satılıyor. Bu yüzden bu ürünleri elde etmek için bu oyunların oyun profillerini almanız gerek. Bunun için de puan dükkânı'nda "oyun profilleri" seçeneğinden arama yapmalısınız. "oyun profili"ni bütün hâlde almanız gerekse de oyun profilini aldıktan sonra içindeki ögeleri aynı anda kullanmak zorunda değilsiniz. İstediğiniz başka ögelerle kombinleyebilir, yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2442137

Bunlar aradığınız ögeleri içeren oyun profilleri:
Half-Life: Alyx Profili
Fallout 76 Profile

Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı