Steam Puan dükkanından oyun profili önerisi

Dying Light 2 profilini de böyle kullanabilirsiniz isterseniz.

Hocam aslında Dying Light 2 temasını kullanıp çok fazla yapabileceğim çizim vitrini var. Şu siteden bedavaya çok güzel şeyler yapabilirim hiç puan harcamadan ama Hades gerçekten iyi duruyor.

Hocam aslında Dying Light 2 temasını kullanıp çok fazla yapabileceğim çizim vitrini var. Şu siteden bedavaya çok güzel şeyler yapabilirim hiç puan harcamadan ama Hades gerçekten iyi duruyor.

Evet red clouds arka planı ile çok hoş duruyor Hades fakat ben siyah arka plan ile Dying Light 2 temasını kullanıyorum karar tamamen size kalmış hangisi hoşunuza gidiyorsa onu tercih edin.

Siyah arka plan 100TL üzeri gösteriyor.

Puan dükkanından almıştım ben 500 puana waveshaper oyununa aitti fakat arcane raise adlı oyununda siyah arka planı bulunmakta ve oyun 11 TL Waweshaper'e kıyasla daha ucuz. 2 Saat'e yakın bir süre oynayarak 500 puana alabilirsiniz puan dükkanından.

Nasıl yani hocam anlamadım.

Birisinin Steam profiline para karşılığı mağaza puanı hediye edebiliyorsunuz.

1693343925871.png

Bu şekil olması lazım. Bana 1300 puan lazım satın alabilirim diyordum fakat buldum. Teşekkürler iyi akşamlar.

Evet red clouds arka planı ile çok hoş duruyor Hades fakat ben siyah arka plan ile Dying Light 2 temasını kullanıyorum karar tamamen size kalmış hangisi hoşunuza gidiyorsa onu tercih edin.

Red clouds ile Dying Light 2'yi beraber yapacağım.

Normalde Dying Light 2 profilim var çünkü arka planı tek katmanlı yapıyor, yani görünmez gibi bir şey. Aşağıya fotoğrafını bıraktım.

Eki Görüntüle 1922368

10k puanım daha oldu. Aşağıya tüm fotoğrafları bırakıyorum, hangisi daha iyi sizce?

Eki Görüntüle 1922369

Eki Görüntüle 1922370

Eki Görüntüle 1922371

Eki Görüntüle 1922372

Sırasıyla:
Resident Evil Village şato.
Resident Evil Village köy.
Hades.
Evil genius 2.

Hocam kusura bakma rahatsız ediyorum ama Hades'li tüm oyun profili kullanıp profil arka planına başka bir şey koyunca nasıl görünüyor, bakabilir miyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı