PUBG %100 disk kullanımı ve donma, kasma sorunu

Birol Arslan

Hectopat
Katılım
29 Temmuz 2017
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Disk kullanımını %100 oluyor ve oyunda donmalar sürekli olarak kasmalar yaşanıyor. Evlerin textureları yüklenemiyor. Normal sistemim tamamen kaldırıyor fakat şu değersiz harddisk yüzünden oyunu mu oynamayacağım. Saçma bir sistem gereksinimi bu disk olayı. GTA V'de +45 FPS alan bilgisayar bu oyunda aşağı inene kadar kıvranıyor. Aşağıda da textureları yükleyemiyor. Oyunda optimizasyon konusunda çok sorun var. 5 milyon satış yapmalarına rağmen el atmaları gerekirdi...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer masaüstü PC kullanıyorsan HDD'ni bağladığın SATA kablosunu değiştirmeyi deniyebilirsin. Ben sorunumu böyle çözmüştüm kablo aşırı ısındığından bozulmuş benimkisi.
 
Arkadaşlar aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa 4. ay güncellemesinde render ve ram kullanımıyla ilgili bir optimizasyon gelecek. Şu an Test Server'da uygulanmış fakat oyuna gelmesi 3 gün civarı bir zaman alır.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı