PUBG 1050 Ti grafik ayarı önerisi

Evet olabilir, bilgisayar ısınma sürecinde kendini yavaşlatır ve hatalar meydana getirir, kapalı alandan çıkart bence ya da sıvı soğutma al, sistemin güzel yazık etme parana.

Teşekkürler şu anda kasayı çıkardım ve haklısınız sıcaklık düştü. MSI Afterburner'dan ekran kartı fanı dönme hızını % kaç yapmalıyım sizce?

Ya konu hakkında bilgin yok ya da sıvı soğutma fetişistisin.

O işlemciye sıvı soğutma almaya ne gerek var? Stok soğutucusu gayet yeterli, ha illa bir soğutucu alınacak güzelinden 200-300 TL civarında bi' hava soğutma gayet iş görecektir.
Kasa kapalı alanda diyor, o ekran kartı ve o işlemci ile PUBG donma ve sorunlar çıkartıyorsa bunun tek cevabı ısınmadır, senin dediğin o 200-300 TL ile Stok soğutucusu alacağına aynı parayla sıvı soğutma daha akıllı bir seçim olur, hem işini görür hemde daha kalitelki bir soğutma sağlar. Hem sen Stok Soğutucusu fetişistimisin_?
Teşekkürler şu anda kasayı çıkardım ve haklısınız sıcaklık düştü. MSI Afterburner'dan ekran kartı fanı dönme hızını % kaç yapmalıyım sizce?
Otomatik de bırak, kendisi ayarlasın dostum

Kendi ayarlarım şu şekilde denemeni öneririm. İşleme ölçeği 100 (FPS çok etkiliyor bu ayar) FFP kamera açısı 95 kenar yumuşatma ve doku orta, görüş uzaklığı düşük, diğerleri çok düşük.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı