S sinoPAPAPAZ Yoctopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #1 Oyuna girdikten 20-30 saniye sonra oyundan atıp bu hatayı alıyorum hemen hemen her şeyi denedim ancak hiçbir sonuç alamadım. Windows sürümü ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Herhangi bir bilgisi olan var mıdır?
Oyuna girdikten 20-30 saniye sonra oyundan atıp bu hatayı alıyorum hemen hemen her şeyi denedim ancak hiçbir sonuç alamadım. Windows sürümü ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Herhangi bir bilgisi olan var mıdır?
OPERATÖR GOD Hectopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 1.463 Makaleler 6 Çözümler 12 22 Temmuz 2021 #2 Ekran kartı Vram için yada Dram için bir sorun var. Bozuk bellek hatası alıyorsunuz. Artı -1 Eksi
KS KS S sinoPAPAPAZ Yoctopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #3 OPERATÖR GOD dedi: Ekran kartı Vram için yada Dram için bir sorun var. Bozuk bellek hatası alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Peki çözümü nedir. Nasıl düzeltirim bu durumu Artı 0 Eksi
OPERATÖR GOD dedi: Ekran kartı Vram için yada Dram için bir sorun var. Bozuk bellek hatası alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Peki çözümü nedir. Nasıl düzeltirim bu durumu