PUBG 62 FPS'de Sabit Kalıyor

tugayko

Decapat
Daha fazla  
RTX 2060
Ryzen 5 2600
16 GB RAM 3200 MHz
PUBG'de bütün ayarlar Ultra'da 1440x900'de 62 FPS'den yukarı çıkmıyor, aşağı da düşmüyor oyundaki tüm FPS sabitleme özellikleri kapalı, V-Sync de kapalı ama 61, 62, 63 FPS sadece ne artıyor ne düşüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Experience kurulu ve sadece PUBG de oluyor.

Diğer oyunlarda olmuyorsa.
Öncelikle istemeden yapmanıza imkan yok ama NVIDIA Denetim Masası'ndan PUBG için öm ayar falan oluşturdunuz mu? Ya da direk Denetim Masası ayarlarını sıfırlayın.
GeForce Experience ile oyunu optimize etmeyi demeyin.
Oyunun grafik ayarlarını sıfırlayıp tekrar eski haline getirin.
GeForce Experience kullanan bir arkadaşımdada GeForce Experience üzerinden yaptığı bir hata yüzünden FPS'i 60'a sabitlenmişti. Hala düzeltemedi gerçi.
Siz yine de bir gfe ayarlarına bir bakın FPS sabitlemeye yarıyan ayarlardan biri açık mı diye.
Bu arara hiç gfe kullanmadım o yüzden oyun için önayar yapılıyor mu falan bilmiyorum. Yani varsa kaldırın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer oyunlarda olmuyorsa.
Öncelikle istemeden yapmanıza imkan yok ama NVIDIA Denetim Masası'ndan PUBG için öm ayar falan oluşturdunuz mu? Ya da direk Denetim Masası ayarlarını sıfırlayın.
GeForce Experience ile oyunu optimize etmeyi demeyin.
Oyunun grafik ayarlarını sıfırlayıp tekrar eski haline getirin.
GeForce Experience kullanan bir arkadaşımdada GeForce Experience üzerinden yaptığı bir hata yüzünden FPS'i 60'a sabitlenmişti. Hala düzeltemedi gerçi.
Siz yine de bir gfe ayarlarına bir bakın FPS sabitlemeye yarıyan ayarlardan biri açık mı diye.
Bu arara hiç gfe kullanmadım o yüzden oyun için önayar yapılıyor mu falan bilmiyorum. Yani varsa kaldırın.
Şimdi bütün Nvida driverlerini sildim en baştan kurucam denetim masası açılmıyordu.

Ordaki yüzde tüm çekirdekteki yükleri gösteriyor yani tek çekirdek de darboğaz yapar ise orda gözükmez.
2600, 2060 ı o çözünürlükte de besler. Ayrıca darboğaz 62 FPS e sabitlemez. Ve darboğaz sadece 1 oyunda gerçekleşmez. Nereden baksanız tutmuyor.

Sorunun Çözümü
Grafik ayarları kısmındaki FPS limitini Sınırsız yerine Özel'i seçtik' den sonra alttaki çubuğu 300 çekin sorununuz düzelecektir.

Saçma gelecek ama Sınırsızı seçtiğimde RX570 grafik kartımda 62 FPS kilitliyor, daha üstü alamıyorum lâkin lobby kısmında 120 filan görüyorum.

Yeni bakanlar için anlatayım aynı sorun bende de vardı PUBG ayarlarına girin grafite temelde kare hızını yumuşat var onu kapatın oyun içi kara hızınıda sınırsız yapın şu an 115FPS veriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı