Çözüldü PUBG açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhaba dostlar. PUBG'ye girmeye çalışırken hata almadan açılmadığını gözlemledim. Sizce sorun neyde?

1608742962340.png

Sistem; Ryzen 5 2600, RX 570, 500W P, 8x2 3600MHz RAM, 1 TB HDD.

Çözüm
Oyuna girdim. Eskisinden yavaş ve droplu bir şekilde, oyun içine bakmadım ama açıldı. Sanırım silip yüklemek sorunu çözüyor. Oyuna girdikten sonra da buraya ''Edit'' şeklin de performans ile alakalı not düşerim.
Allah korumuş. :)

Şaka bir yana, sistem güncelliği ne durumda? Ekran kartı sürücünüzü güncelleyiniz ya da güncelse bir önceki sürüme dönmeyi deneyebilirsiniz. DDU ile güvenli modda ekran kartı sürücülerinizi kaldırıp, bu işlemleri yapın lütfen.

Ayrıca redist ve direct-x paketlerini de yüklemeyi unutmayınız.

Allah korumuş. :)

Şaka bir yana, sistem güncelliği ne durumda? Ekran kartı sürücünüzü güncelleyiniz ya da güncelse bir önceki sürüme dönmeyi deneyebilirsiniz. DDU ile güvenli modda ekran kartı sürücülerinizi kaldırıp, bu işlemleri yapın lütfen.

Ayrıca redist ve direct-x paketlerini de yüklemeyi unutmayınız.
Ekran kartını sabah güncelledim. Sabah güncelledikten sonra da oynadım. Bir sıkıntı yoktu.
Oyunun dosyalarını doğruladım, 1 eksik dosya buldu indirdi. Bu sefer buraya kadar girdim ve hata oluştu dedi. Sorun dosya kaynaklı olabilir mi ?
1608747459568.png

Selamunaleyküm, bende de bu sorun bugün olmaya başladı. Zor bir şekilde bağlanıyorum fakat FPS 20'de takılı kalıyor. Aşırı kasmaya başladı bir anda ve ekran kartı %6 oranında kullanılıyor gözüküyor.

Ekran kartını sabah güncelledim. Sabah güncelledikten sonra da oynadım. Bir sıkıntı yoktu.
Oyunun dosyalarını doğruladım, 1 eksik dosya buldu indirdi. Bu sefer buraya kadar girdim ve hata oluştu dedi. Sorun dosya kaynaklı olabilir mi?
Eki Görüntüle 797387

Bende de bu ekrana kadar girdi fakat daha ileri gidemedi.

Bugün bir güncelleme gelmiş sanırım. Muhtemelen o yüzden herkezde göremeye başladım bu soruunu.
Başka bir bilgi bulabildiniz mi acaba, emin miyiz güncellemede bir sıkıntı olduğuna?

Başka bir bulamadım. Ben oyunu yeniden indirdim bakıcam, düzelme var mı yok mu.
Geri dönüş sağlarsan çok memnun olurum ona göre ben de siler yüklerim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı