Çözüldü PUBG açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ValderZ

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar biliyorsunuz PUBG ücretsiz oldu ve bende indirdim indirirken internette bayağı sıkıntılar oldu 27.4 GB inmişken 28-29'a kadar geldi internet gitti tekrar geldi. İndirme tekrar başladığında gene 27 küsurden başladı 3-4 kere böyle oldu. 28-29'a gelip tekrardan 27'lerden başladı. Neyse sonra internet düzeldi ve oyun indi. Şimdi oyunu açtığımda oyun açılıyor ekrana PUBG logosu geliyor daha sonra bir siyah ekran geliyor 10-20 saniye bekliyor ve oyun kendini kapatıyor, PUBG hata raporu gönder vb. şeyler geliyor acaba oyun inerken dosyalarda falan mı sorun oluştu?

Çözüm
Arkada çalışan uygulama yok ve soğutucu ile kullanıyorum laptopu hocam birkaç kez daha mı doğrulama yapmalıyım.
Biraz araştırma yaptım dediğim şekilde 3. doğrulamada tekrar indirilmiş belki sizde de olur, onun dışında pek bir şey bulamadım açıkçası.
Biraz araştırma yaptım dediğim şekilde 3. doğrulamada tekrar indirilmiş belki sizde de olur, onun dışında pek bir şey bulamadım açıkçası.

2. denemeden sonra oyun açıldı hocam. Bir de bu grafik ayarlarından hangileri CPU'ya hangileri GPU'ya etki ediyor biliyor musunuz?

2. denemeden sonra oyun açıldı hocam. Bir de bu grafik ayarlarından hangileri CPU'ya hangileri GPU'ya etki ediyor biliyor musunuz?
Yani onun için net bir şey diyemem ama PUBG'Yi en düşük ayarlarda oynamanızı öneririm, e spor ayarı bu şekilde, esporcular da o şekilde oynuyor. Düşmanları daha rahat görmenize yarar ve akıcı oynarsınız, efektler gözünüzü falan almaz. Bu arada çözüm işaretlerseniz makbule geçer.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı