PUBG adam nasıl vurulur?

herpetr

Kilopat
Katılım
15 Ocak 2018
Mesajlar
151
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Nişan alma mantığını biri bana anlatabilir mi? Nişan almıyorum vuramıyorum, nişan alıyorum, spreyi öğreniyorum ama nafile, bir mermi bile isabet etmiyor. Sırf vurdum mu görebileyim diye renk körü modunu açtım ama göremiyorum. İnsanlar bu oyunu neden oynuyor harbiden anlamıyorum.
 
Elin zamanla alışır. Ben de ilk kez cs 1.6 oynamaya başladığımda botlara öldüğüm için sinirleniyordum. Sonra ne öğrendim? Meğersem o botlar e-sporcuları da alıyorlarmış. E tabi cs 1.6'da botlar iyi oynuyor :D
 
Panik yapıp hareket ediyor olabilirsin belki? Hareket halinde mermilerin isabet etmez. Bu oyunu zevkli olduğu için oynuyoruz bu arada, herkese hitap edecek diye de birşey yok tabi. Ama sırf adam vuramadığın için de gömme oyunu.
 
Az önce evin balkonunda loot yaparken birden adam ışınlandı yanıma beni öldürdü ve ışınlanarak gitti :D Bu olay PUBG Lite Türkiye serverinde gerçekleşti.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı