PUBG Alınır Mı?

Alınır Mı?

  • Alınır

    Oy: 35 63,6%
  • Alınmaz

    Oy: 20 36,4%

  • Oy verenlerin toplamı
    55
Sabahtan beri anlatmaya çalıştığım şey, BF1’i sev oyna, beni ilgilendirmez, PUBG’i sevme oynama, o da beni ilgilendirmez ama başka bir insanın sevdiği bir şeye daha ne olduğunu bilmeden dil uzatırsan o ilgilendirir işte.
Sırf para kazanmak için zorla PUBG oyna mı dedim ben sana, tekrar okur musun yazdıklarımı? Genel olarak oyunlardan bahsediyorum, hoşuna giden herhangi bir oyunu oyna, sana bir yandan somut getirisi olursa mutlu olursun diyorum, bunu anlamak cidden bu kadar zor mu? BF1’in bu statüye girmediğini belli edebilmek için özellikle üstüne basarak sordum o soruyu, cevaplaman için sorulmuş ciddi bir soru değildi yani, basit bir ironi.
 
Niye seni ilgilendiriyor onu anlamadım? PUBG yapımcısı sen misin? Sahibi sen misin? PUBG senin ailen veya akraban mı oluyor? PUBG'ye ÇÖP diyince senin onurun mu zedeleniyor? Mesajımı okuyup idrak etseydin zaten dediğin şeyi söylediğimi de anlardın. Bak ne yazmışım:
Hoşuma giden oyun olur, para da kazandırır, benim için sıkıntı olmaz.
Anlama konusunda benim değil de senin sıkıntıların var gibi görünüyor. PUBG benim için; çöp, rezalet ,berbat bir oyundur. Bu yorumum da seni zerre kadar ilgilendirmez. Sen BF 1'e laf edince beni ilgilendirmediği gibi.
Abi şaka gibi ya adam hayatında oynamadığı oyuna laf söylüyor ne kadar cahilce, düşüncesizce. Bakar mısınız şu duruma yahu? Ne kadar pis bir olay.
Bir oyunun ÇÖP olduğunu belirtmem için illa oynamam mı gerekiyor? Bu benim öznel yorumumdur seni de zerre kadar ilgilendirmez. Çok istiyorsan PUBG satın alıp, oynadıktan sonra rezalet olduğunu söyleyebilirim.
 
Son düzenleme:
Ergenliği bitireli çok oldu, 19 yaşındayım. Ben BF 1 oyununu seviyorum, oynuyorum. Bana para kazandırıp kazandırmaması ise zerre kadar umurumda değil. PUBG'yi sevmiyorum ve oynamıyorum. Sırf para kazanmak için de asla oynamam. Hoşuma giden oyun olur, para da kazandırır, benim için sıkıntı olmaz. Senin bana BF 1'de ne kadar kazanıyorsun diye sorduğun sorunun ne kadar saçma olduğunu belirttim. İster anla ister anlama.

PUBG'de benim sistemle, 2K ultra ayarlarda kaç FPS alıyorsunuz? Madem optimizasyon özürlüsü değil? Sistem derken; ekran kartı, işlemci ve RAM'ı kastediyorum.
Benim burada demek istediğim kendi sistemimi övmek değil ancak siz konuyu başka yerlere çekiyorsunuz. Benim demek istediğim evet PUBG çok sistem istiyor ancak günümüz oyunlarının çoğu böyle. Ve benim sistemim GTX 1060 ile 70-80 fps alıyorum(Geforce Experience'nin önerdiği ayarları kullanıyorum). Büyük ihtimallede her şeyi ultraya alsam 60-65 fps alırım. Sistemi daha düşük olanlar ayarları low'a alıp oynayabilir. Umarım buradan da başka bir anlam çıkartmassınız.
Not: Ayrıca şu Fortnite ile PUBG arasındaki savaş çok saçma yerlere gelmeye başladı.Yok Fortniteciler BUGG yok optimizasyonu kötü PUBG'ciler de Fortnite çocuk oyunu yok grafikleri çizgi film. Aşın artık şunları beğenirseniz beğenirsiniz beğenmezseniz beğenmezsiniz boşuna hakarete gerek yok(Bu forum için değil ancak başka platformlarda bunlar oluyor malesef.)
 
PUBG oynamış biri olarak bug konusunda beni gerçekten üzen/sıkan bir oyun kendisi. Eskisi kadar vardır yoktur (1 ay falan oldu oynamayalı) bilemeyeceğim şu an. Bu tarz oyunları seven bir arkadaş grubum var. Ve bu oyundan sağlam para kaldıran bir arkadaşım da var. Şu an onlarla beraber Fortnite giriyoruz. Kimsenin PUBG’ye baktığı yok. Demek istediğim zevk alacağının garantisini veremez kimse sana burada. Aynı tür olan Fortnite benim arkadaş grubuma fazlasıyla yetiyor mesela. Çok gereksiz bir tartışma yaşanmış burada. Birilerinin sözüyle iş yapma. Bakın sağa sola incele. Kendin karar ver.
 
Önemli olan, çok sistem isteyip istememesi değil, kullandığı sistemin hakkını verip verememesidir. Benim burada kastettiğim : Bu oyunun bu grafikle vermesi gereken FPS'den çok daha az FPS vermesidir.
 
Herkes kimin konuyu farklı yerlere çekip kimin neyi anlamadığını gayet net görüyor merak etme, benim sevdiğim bir şeye başkasının laf atması hoşuma gitmiyor belki? Nasıl bir oyuna çöp demek sana normal gelebiliyorsa, bana da tam tersi anormal gelebilir, sen nasıl istediğine çöp diyebileceğini söylüyorsan bende istediğinimi savunurum, SANANE?

Neymiş mesajını idrak edecekmişim, önce bir ne yazdığımı okuyup anlasan öyle bir mesaj yazmana gerek kalmayacağını farkederdin zaten. Benim söylediğim şeyi farklı algılıyorsun, aynısını yazıp bana ne dediğimi anla diyorsun. Yok öyle ağalık, herşey her zaman senin istediğin gibi gitmiyor, yok oynamamış ama çöp dermiş, yok denememiş ama leşmiş. Tartışmanın içinde olmayan adamı bile rahatsız ettin, sana cevap verme gereği duydu adamlar, hala daha neyi diretiyorsun anlamıyorum. Sabahtan beri sakin sakin bir şey anlatmaya çalışıyoruz anlamıyorsun, madem öyle bizde senin dilinden konuşalım. Ayrıca 19 yaşında neyin abiliğini taslıyorsun onu da anlamış değilim ya neyse. Bütün olayı da arkadaş bu mesajı ile özetlemiş zaten, aynen katılıyorum.

Abi şaka gibi ya adam hayatında oynamadığı oyuna laf söylüyor ne kadar cahilce, düşüncesizce. Bakar mısınız şu duruma yahu? Ne kadar pis bir olay.
 
Hoşuna gider veya gitmez banane? Bu benim kimsenin kişilik haklarına saldırıda bulunmadan yaptığım öznel bir yorumsa saygı duyacaksın bu kadar basit. Senin savunduğun şeye laf etmedim PUBG'nin ''süper'' bir oyun olduğunu savunabilirsin, beni zerre kadar ilgilendirmez. Bu mesajımda da belirttim zaten :
Bir oyunun ÇÖP olduğunu belirtmem için illa oynamam mı gerekiyor? Bu benim öznel yorumumdur seni de zerre kadar ilgilendirmez. Çok istiyorsan PUBG satın alıp, oynadıktan sonra rezalet olduğunu söyleyebilirim.
İdrak edememişsin. Tekrar söylüyorum : İlla oyuna laf edebilmem için satın alıp oynamam gerektiğini söylüyorsan, oynadıktan sonra da söylerim sıkıntı yok. Ben nasıl abilik taslıyormuşum? Ne kadar saçma sapan bir yorum. 19 yaşında olunca ne oluyormuş, söyler misin? Özetlemiş dediğin arkadaşının da cevabını verdim. OKU!

İlla bir yorum yaparken, senin hoşuna gidip gitmeyeceğini araştırmam gerektiğini söylüyorsan kusura bakma.
 
Son düzenleme:
Hala daha anlamamışsın, dönüp dolaşıp aynı şeyi savunuyorsun. Bir şey yanlışsa yanlıştır, ne diyoruz biz sana? Hiçbir yerde, hiçbir şekilde ortaya atlayıp ona çöp, buna leş DİYEMEZSİN! Özgürlükse özgürlüğün de bir sınırı var, başkasınınki başladığı yerde seninki BİTER! Üsteleyecek, savunacak bir şeyin yok, hala daha etrafa saldırıyorsun.
Gelirsin, “Oyunu bana hitap etmediğini düşündüğüm için alıp oynamadım ancak şöyle şöyle sıkıntılarının olduğunu duydum, almadan önce araştırmanı tavsiye ederim.” dersin, herkes saygı duyar, bir Allah’ın kulu gelip ters bir şey SÖYLEYEMEZ sana, ama sen burada yazdığın bir şey ile 3-4 farklı kişinin tepkisini çekiyorsan bi’ durup düşünürsün neyi yanlış yaptım diye, bunu yapmak yerine hala üsteliyor, hala dikine gitmeye çalışıyorsun, en acısı da doğru yaptığını sanıyorsun.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı