PUBG Alınır Mı?

Alınır Mı?

• Alınır

Oy: 35 63,6%
  • Alınmaz

Oy: 20 36,4%

• Oy verenlerin toplamı
    55
PUBG'ye çöp diyince, senin özgürlüğün mü kısıtlanıyor, kişilik haklarına saldırı mı gerçekleşiyor? Oyuna laf ettim diye özgürlüğe bağladın ya helal olsun sana. Başkalarının tepkilerini çekiyorum diye bu benim haksız olduğum anlamına mı geliyor?

Çöp, rezalet, berbat, optimizasyon özürlüsü oyununda sana başarılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun fena değil. Artı ve eksileri var. Silah kullanımı ve çatışmalar güzel, oyun mekanikleri fena değil. En önemli artısı her yeni oyun kesinlikle birbirinin aynısı olmuyor. Hepsinde farklı bir deneyim elde ediyorsun. Eksilerine gelirsek. %70i şansa bağlı olan bir oyun. Örnek olarak istemeden kalabalık yere düşersin ölürsün. Düştüğün yerde düzgün silah olmaz ölürsün. Boost bandaj medkit bulamazsın zehirde ölürsün. Dürbün bulamazsın adam 8x ile seni keklik gibi avlar nerden sıkıyor diye arayıp durursun. Sona kadar gelirsin. Çalının içinde sabahtan beri orada yatan adam seni gelirken görür ölürsün. Atladığın yer alana uzak olur yolda yolakta ölürsün. 1 saat loot yaparsın kimse karşına çıkmaz. Ordan oraya deli gibi koşar durursun. Bu artı ve eksiler tamamen oyunun tarzıyla alakalı. Ben performans sorunu yaşamadım gtx 1070 var. Ama hileye denk geldiğim oldu. Online oyunların cilvesi.
Bir de unutmadan haftada 3-4 defa 3-5 GBlık güncelemeler geldiği için sildim. Biraz stabil olursa dönerim. Çoluk çocuk hevesini alsın şimdi.

Gerçekten alınmaz dostum, emin ol. Gayet sıkıcı bir oyuna dönüştü, oyunu güzelleştirmek yerine para kazanmaya bakıyorlar. Bu saatten sonra da oyunun parasını çıkaramazsın diye düşünüyorum. Yeni çıkan kasalar hemen 3-4 TL oluyor.
PUBG'ye çöp diyince, senin özgürlüğün mü kısıtlanıyor, kişilik haklarına saldırı mı gerçekleşiyor? Oyuna laf ettim diye özgürlüğe bağladın ya helal olsun sana. Başkalarının tepkilerini çekiyorum diye bu benim haksız olduğum anlamına mı geliyor?

Çöp, rezalet, berbat, optimizasyon özürlüsü oyununda sana başarılar.

Dostum kelimelerine dikkat et, burası saygın bir platform.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum kelimelerine dikkat et, burası saygın bir platform.

Tamam belki fazla tepki gösterdi de adam hakaret etmiyor. Oyuna çöp, optimizasyon özürlüsü demesi saygısızlık olmuyor. Birinin özeline girmedikçe, ona hakaret etmedikçe herkes özgür fikrini belirtmekte.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı