PUBG almaya değer mi?

Çoğunluk oyun kötü diyor kardeşim kabul et.

Çoğunluktan banane, göbek bağım bir mi kesildi onlarla. :D
Birkaç kişinin attığı çamur bir oyunu kötü mü yapar?
Oyunu oynayan milyonlarca kişi var, kötü bir oyun olsa bu kadar kişi neden oynasın?

Oyun zaten kötü değil. Firma kötü BlueHole kadar gereksiz bir firma görmedim. Fortnite'ı oynamasan bile bi göz at derim Epic Games'in oyun için yaptıklarına. oyunun ilk zamanları ile şimdiki zamanına aç bak farka, Aynı şeyi bir de PUBG'de dene zaten anlayacaksın.

Bak buna katılırım işte, burada haklısın. En baştan böyle desen zaten altıma imzamı atardım bende. :D
O güncellemeler felan cidden kanser ama gülü seven dikenine katlanır misali gidiyor işte.

Fortnite'ı oynadım elbette, burada boşuna sallamıyorum oyuna bence eğlenceli değil diye. Aynı senin gibi arkadaş ısrarı yüzünden yükledim ve gerçekten oynayıp zevk almayı denedim. Toplamda bi' 4-5 saat oynamışlığım vardır, baktım zevk alamıyorum sildim. Yukarıda da dediğim gibi reklam kampanyası, ücretsiz olması ve dediğin gibi oyunla ilgilenmeleri güzel ve takdire şayan ama zevk alamadığım bir oyun sonuçta, ağzıyla kuş tutsa bana yaranamıyor. O yüzden diyorum, ben sevmiyorum, sevene saygı duyarım. :)

Pubg bitti diyorsunuz ama şuan ; 946,463 Online oyuncusu var eğer arkadaş ortamın varsa almanı öneririm.Ben tek başıma oynarken zevk almıyorum ama arkadaşlarımla oynarken çok zevk alıyorum.

Ben de aynı senin gibi PUBG'den zevk alamıyorum çok denedim oynamak istiyorum ama bana göre değil çok hantal ve yavaş bi oyun falan benlik değil.

PUBG'ye laf atan insanlardan çoğu oyunu indirimlerde almış birkaç kez oynamış adam vuramamış sonra PUBG bozuk, PUBG'de bug var diye oyunu kötülemeye çalışan insanlardır. Oyunun eksikleri yok demiyorum, oyunun bugları yok demiyorum ama oyunu bilmeyen adamlar gelip burada PUBG çöp diye oyunu karalamaya çalışıyorlar.

PUBG'ye laf atan insanlardan çoğu oyunu indirimlerde almış birkaç kez oynamış adam vuramamış sonra PUBG bozuk, PUBG'de bug var diye oyunu kötülemeye çalışan insanlardır. Oyunun eksikleri yok demiyorum, oyunun bugları yok demiyorum ama oyunu bilmeyen adamlar gelip burada PUBG çöp diye oyunu karalamaya çalışıyorlar.
Oyun çıktıktan 2 yada 3 ay sonra aldım, oyun kötü değil yapımcı firma çok kötü, Yorumun çok yanlış. Ayrıca 4-5 gün önce oyunu yeni aldım oynamak isteyen gelsin yazmıştın? Oyuna yeni başlayan birinin böyle yazması da ayrı bi ironi ama neyse.

Ben de aynı senin gibi PUBG'den zevk alamıyorum çok denedim oynamak istiyorum ama bana göre değil çok hantal ve yavaş bi oyun falan benlik değil.

Mini Royale modunu denedin mi? Dediğin gibi bir zaman sonra Battle Royale olan Erangel ve Miramar insanın sabrını sınıyor ancak yeni harita Sanhok mükemmel olmuş.

Mini Royale modunu denedin mi? Dediğin gibi bir zaman sonra Battle Royale olan Erangel ve Miramar insanın sabrını sınıyor ancak yeni harita Sanhok mükemmel olmuş.
Aynen biliyorum denedim Erangel ve Miramar dan katbekat güzel, ama yine onunda eksikleri var illaki görmüşsündür. Bunlar beni çok tilt ediyor. Ama umuyorum ki ileride oyun düzelir çünkü gerçekten güzel bir oyun.

Oyun çıktıktan 2 yada 3 ay sonra aldım, oyun kötü değil yapımcı firma çok kötü, Yorumun çok yanlış. Ayrıca 4-5 gün önce oyunu yeni aldım oynamak isteyen gelsin yazmıştın? Oyuna yeni başlayan birinin böyle yazması da ayrı bi ironi ama neyse.
Benim konumu okumuşsun ama okuduklarını beynin algılamamış galiba ben oyunu yeni aldım demedim oyun yeni başladım demiştim oyunu Mayıs 2017 tarihinde aldım sistem değişikliği yaptığım için o zamanlar oynayamadım. Bu arada sana bir şey demedim ortaya konuştum ama sana şöyle diyeyim bir oyunu 1500 saat oynayıp da sonra o oyunu kötülemek o da ayrı bir ironi.

Benim oyunu fazla oynamış olmam oyunun iyi olduğu anlamına gelmez. Ayrıca ben oyunu kötülemedim, yapımcı firmayı kötüledim ki bu söylediğime oyunu öven bir arkadaşta katıldı. Oyuna 70 TL vermiş olmanız o oyunun mükemmel olduğu anlamına da gelmez. Ayrıca oyun kötü değil, tekrar söylüyorum yapımcı firma kötü. Oyunu aldığın tarihi yazmışsın oyunu aldığın tarih yaptığın yorumu ilgilendirmez oyuna başladığın zamanı ilgilendirir, çünkü oyunu oynamaya başladığın zaman oyun hakkında bilgi sahibi olursun ve PUBG gibi bir oyunu anlayabilmen için minimum 100 saat falan oynaman gerek bence.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı