- Makaleler
- 9
Çoğunluk oyun kötü diyor kardeşim kabul et.
Çoğunluktan banane, göbek bağım bir mi kesildi onlarla.
Birkaç kişinin attığı çamur bir oyunu kötü mü yapar?
Oyunu oynayan milyonlarca kişi var, kötü bir oyun olsa bu kadar kişi neden oynasın?
Oyun zaten kötü değil. Firma kötü BlueHole kadar gereksiz bir firma görmedim. Fortnite'ı oynamasan bile bi göz at derim Epic Games'in oyun için yaptıklarına. oyunun ilk zamanları ile şimdiki zamanına aç bak farka, Aynı şeyi bir de PUBG'de dene zaten anlayacaksın.
Bak buna katılırım işte, burada haklısın. En baştan böyle desen zaten altıma imzamı atardım bende.
O güncellemeler felan cidden kanser ama gülü seven dikenine katlanır misali gidiyor işte.
Fortnite'ı oynadım elbette, burada boşuna sallamıyorum oyuna bence eğlenceli değil diye. Aynı senin gibi arkadaş ısrarı yüzünden yükledim ve gerçekten oynayıp zevk almayı denedim. Toplamda bi' 4-5 saat oynamışlığım vardır, baktım zevk alamıyorum sildim. Yukarıda da dediğim gibi reklam kampanyası, ücretsiz olması ve dediğin gibi oyunla ilgilenmeleri güzel ve takdire şayan ama zevk alamadığım bir oyun sonuçta, ağzıyla kuş tutsa bana yaranamıyor. O yüzden diyorum, ben sevmiyorum, sevene saygı duyarım.