PUBG ayak sesi zor duyuluyor

Maxen

Hectopat
Forumda hiç bulamadığım bir konudur kendisi. Steam PUBG'de footstep diğer oyunlara nazaran neden zor kasılıyor? JBL C100SI kulak içi kulaklıkla ayak sesini kasmaya çalışıyorum ve cidden zor. Diğer oyunlarda güzel ses kasarken Steam PUBG'de bu durum farklı. Sizde aynı sorunu yaşadınız mı?

Son düzenleme:
Ses konusunda bilgim çok çok az ama kulak içi kulaklık ses kasmak için biraz yetersiz gibi.
Burada gayet güzel kasıldığını söylüyorlar. KennyS ' de kulakiçi takıp ses kastığını anlatmışlar.
Windows Sonic ile düzeleblir.
Malesef ses şekilden şekile giriyor fayda etmiyor. ( Sadece JBL C100SI için konuşuyorum.) Başkasında işe yarayabilir.
Ekolayzer ayarını "Canlı" yapın. Ayrıca "gürültü dengelemeyi" aktif hale getirin. Eski kulaklığımda bu şekilde ayar yaparak ayak seslerini arttırmayı başarmıştım.
Söylediğinizi deneyeceğim. Equalizer APO adlı oldukça rağbet gören bir eq programı kullanıyorum. Sırf bu sorundan dolayı 2K Hz sesleri arttırıp ayak seslerini %40 daha iyi alabiliyorum ama malesef yeterli değil. Üstelik ses rahatsız edici derecede tizleşiyor.

Burada gayet güzel kasıldığını söylüyorlar. KennyS ' de kulakiçi takıp ses kastığını anlatmışlar.

Malesef ses şekilden şekile giriyor fayda etmiyor. ( Sadece JBL C100SI için konuşuyorum.) Başkasında işe yarayabilir.
Ses kasma olayı kişiye göre değişiyor. Yani bazıları sevebilir. Kulak içi kulakların sürücü boyutu küçük olduğu için genel olarak daha zor oluyor. Tabi pcdeki ses çipi ve jack da bir etken.

Ses kasmada tiz ve midleri daha iyi veren bir kulaklık iş görür. Sizin elinizde ise bass için üretilmiş bir kulaklık var. Ama sanal ekolayzır ile biraz daha iyi seviyeye çekmeniz mümkün.

Ses kasmada tiz ve midleri daha iyi veren bir kulaklık iş görür. Sizin elinizde ise bass için üretilmiş bir kulaklık var. Ama sanal ekolayzır ile biraz daha iyi seviyeye çekmeniz mümkün.
Öneriniz var mi kulakici kulaklik olarak
PUBG'de ki ses kasma olayını bende hiç çözemedim. Mithrain'i izliyorum adam 5 km öteden duyuyor ayak sesini ben dibimdeki adamı duymuyorum. Oyundaki tüm sesleri köklemişler ama ayak sesini açmayı unutmuşlar adeta.
Bence tamamen kapitalist sistem. Seni daha kulaklık almak zorunda bırakıyor.

Bence tamamen kapitalist sistem. Seni daha kulaklık almak zorunda bırakıyor.
Aynen öyle, kulaklığının kalitesi kadar adam vuruyorsun. Sırf bu saçmalığından dolayı uzunca bir süredir PUBG oynamıyorum, bıraktım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı