Destek kaydı oluşturdum ama geçici bir çaresi yok mu?Sorun Türknet ile alakalı ne yaptıysam malesef olmadı. Destek kaydı oluşturun 1-2 kişi ile olmaz her sorun yaşayan oluştursun ki dikkate alınsın derim iyi geceler herkese.
Ben de o yüzden tereddüt ettim ilk başta ama sonra kayıt oluşturdum çözüm bulursam paylaşacağım.Vay be. Ben de arkadaşlarım giriyor ben niye giremiyorum diyorum sabahtan beri uğraşıyordum olmadı hala. Benim türknet onların ttnet ondan sanırım. Ama garip yani diğer tüm internet işlerini rahatlıkla yaparken pubg de niye hata veriyor ki.
Bütün gece uğraştım desem yeridir bir süre sonra Csgo girdim çözüm yok. Yabancı forumlarda konuyla ilgili internet sağlayıcısı ile görüşme yapılmasını önermisler. Bu sorunu daha önce çoğu ülkede binlerce kullanıcı yaşamış Fransa,Norveç vs vs 7.0.5 4.6.5 gibi kodlarla 1 ay bu sorunla uğraşan olmuş. Ben şöyle bişey yaptım mobil veri ile bağlanmayı denedim ve sorun yaşamadım. Bunun üzerine destek kaydı oluşturdum büyük ihtimalle Türknet ile alakalı bir sorun yaşıyoruz.Destek kaydı oluşturdum ama geçici bir çaresi yok mu?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.