PUBG Bağlantı zaman aşımına uğradı - Hatası

İşletim sistemi
Windows 10

ByNursE

Kilopat
Arkadaşlar resimde de gördüğünüz üzere bu hatayı alıyorum. Dün rahat bir şekilde oynarken bugün bu hata ile karşılaştım. Oyunu silip tekrar yükledim directx ve benzeri programları silip yeniden kurdum ancak değişen bir şey olmadı.
Adsız.png

Vay be. Ben de arkadaşlarım giriyor ben niye giremiyorum diyorum sabahtan beri uğraşıyordum olmadı hala. Benim türknet onların ttnet ondan sanırım. Ama garip yani diğer tüm internet işlerini rahatlıkla yaparken pubg de niye hata veriyor ki.

Vay be. Ben de arkadaşlarım giriyor ben niye giremiyorum diyorum sabahtan beri uğraşıyordum olmadı hala. Benim türknet onların ttnet ondan sanırım. Ama garip yani diğer tüm internet işlerini rahatlıkla yaparken pubg de niye hata veriyor ki.
Ben de o yüzden tereddüt ettim ilk başta ama sonra kayıt oluşturdum çözüm bulursam paylaşacağım.

Destek kaydı oluşturdum ama geçici bir çaresi yok mu?
Bütün gece uğraştım desem yeridir bir süre sonra Csgo girdim çözüm yok. Yabancı forumlarda konuyla ilgili internet sağlayıcısı ile görüşme yapılmasını önermisler. Bu sorunu daha önce çoğu ülkede binlerce kullanıcı yaşamış Fransa,Norveç vs vs 7.0.5 4.6.5 gibi kodlarla 1 ay bu sorunla uğraşan olmuş. Ben şöyle bişey yaptım mobil veri ile bağlanmayı denedim ve sorun yaşamadım. Bunun üzerine destek kaydı oluşturdum büyük ihtimalle Türknet ile alakalı bir sorun yaşıyoruz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı