PUBG bitmiş

Bu oyun bitmiş gerçekten, oynayanların çoğu asyalı ancak bu şekilde ayakta durduğunu düşünüyorum.

Yapımcı elleriyle bitirdi oyunu, saçma ve çocuksu kıyafetler, gereksiz haritalar, alakasız etkinliklerle oyunu yediler.

Oyun yeni oyuncular için tamamen kapalı gibi, yeni başlayanların oyuna alışması çok zor millet ilah gibi oynuyor. (öldüğüm zaman kime baksam 500sv. 😀)

Yazık oldu, senelerce ekmeğini yiyebilecekleri bir oyunu el birliğiyle bitirdiler. Afiyet olsun krafton.

9 aydır girmiyorum hesabımı sattım gerçekten igrenç bir oyun ödül almak için giriyor herkes.
 
Belli bir kategoride oyun yapıyorsan, özellikle PUBG tarzı oyunlarda; saçma sapan, gereksiz güncellemeler, iğrenç kıyafetler, özellikler getirmeyeceksin. Sonra oyun amacından sapiyor, rezalet, saçma, anlamsız oluyor.
E tamam aynı r6 gibi. Taktiksel fps oyununda anime kıyafeti. Çok anlamlı.
 
PUBG'yi bizde 1-2 ay bırakıp yeniden indirdik ama eski tadı gerçekten yok. PUBG'nin bana göre batmasının sebepleri şunlar:
1-) Gereksiz ve asla kullanılmayan silahlar, gereksiz araç çeşitliliği ve haritaların optimizasyon sorunu olduğunu için gereksiz bir şekilde kastırması.
2-) Yıllardan beri çözülemeyen ve artık kronik haline gelmiş crash problemi.
3-) Makro ile Mini-14'ü M416 gibi kullanıp hiç kaçırmayan, flash yiyip ses duyamamasına rağmen çok ileriden gelen bir adama peek atıp vuran, yanlışlıkla(!) aim koyduğu her dağın arkasında adam olan ve beryl gibi silahlarla mesafe farketmeksizin 0 sekmeyle spray atan ve yayıncıyı ghostlayan arkadaşların oyundan yasaklanmaması.
4-) Yeni 80 level olup daha ilk dereceli maçına giren bir insanın 500 level ve 10 bin saat oynama süresi olan bir insanla aynı maçı oynaması.
Bu sebepler bu oyunu bitirdi. Ben bu oyunu 400-500 bin kişinin oynadığına falan inanmıyorum. Bu oyunda dereceli maç oynayan arkadaşlar bilir ki artık insanlar birbirlerinin adlarını ezberledi sürekli aynı maça gelmekten.
 
Oyun gittikçe kötüye gidiyor eskiden çok severek oynardım. Şimdi optimizasyon çok kötü. Kaplamalar geç yükleniyor, oyuna sürekli droplar giriyor, sürekli botlar geliyor 500 seviye adamlar geliyor.
 

Geri
Yukarı