PUBG Bulanıklık ve Objelerin Titremesi Sorunu

Pritwo

Hectopat
Daha fazla  
Oyunu aldığımdan beri bir türlü düzgün ayar yapamadım. Kenar yumuşatmasını açtığım zaman bulanıklık geliyor, açmazsam da oyun çok keskin oluyor ve güzel bir görüntü olmuyor. İnternette biraz araştırdım fakat düzgün bir cevap bulamadım. Bu arada, çoğu yayıncının kenar yumuşatması açık olmasına rağmen bulanık değil. Ayrıca kenar yumuşatmasını açtığım zaman objeler titremeye başlıyor.

Bilgisayarım:
  • Ekran kartı: MSI GTX 1050 Tİ Gaming X
  • İşlemci: i7 8700K
  • RAM: 16 GB (8X2)
  • SSD: 120 GB
  • HDD: 1 TB

Oyun Ayarlarım:
  • Kenar yumuşatması ve dokular: Yüksek
  • Ekran ölçeği: 100
  • Diğerleri ayarlar: Low

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genel olarak profesyoneller tarafından önerilen ayarlar zaten kenar yumuşatması ve doku ayarları yüksekte, diğer ayarlar en düşükte oluyor. Sorununuz grafik ayarlarından kaynaklanmıyor olabilir.

Oyunu aldığımdan beri bir türlü düzgün ayar yapamadım. Kenar yumuşatmasını açtığım zaman bulanıklık geliyor, açmazsam da oyun çok keskin oluyor ve güzel bir görüntü olmuyor. İnternette biraz araştırdım fakat düzgün bir cevap bulamadım. Bu arada, çoğu yayıncının kenar yumuşatması açık olmasına rağmen bulanık değil. Ayrıca kenar yumuşatmasını açtığım zaman objeler titremeye başlıyor.

Bilgisayarım:
  • Ekran kartı: MSI GTX 1050 Tİ Gaming X
  • İşlemci: i7 8700K
  • RAM: 16 GB (8X2)
  • SSD: 120 GB
  • HDD: 1 TB

Oyun Ayarlarım:
  • Kenar yumuşatması ve dokular: Yüksek
  • Ekran ölçeği: 100
  • Diğerleri ayarlar: Low

Şimdiden teşekkürler.
Onların çözünürlügü 1080p sizinki muhtemelen 1366x768. O yüzden yaşıyorsunuz bu sorunu. 1080p monitöre geçiniz.

Arkadaşlar Nvidia Game Filter olayını bir araştırın. İnstagram filtresi tarzında oyunda renklendirmeler yapabiliyorsunuz. Özellikle PUBG tarzı rakibi görmenin zor olduğu oyunlarda çok işe yarıyor. Daha iki gün önce 1 vs 1 kaldığım son adam yerde sürünüyordu basitçe vurdum. Game Filter'da renkleri açmasam hiç göremezdim. Zaten Erangel haritasında renklerden ötürü yerde yatanlar genelde gözükmüyor. O adam da ona güvenip yere yatmıştı. Sonradan nickinden baktım benden çok daha iyi bir oyuncuydu.

Yayıncılar pek dillendirmese de kullanıp ciddi avantaj sağlayan çok kişi var.

arkadaşlarım bulanık olmadığını söylesede bana nedense videolardakinden çok daha bulanık geliyor ve objelerin titremeside sıkıntı tabi

Dosya Ekleri

• 20180625013642_1.jpg
    20180625013642_1.jpg
    263,5 KB · Görüntüleme: 686
arkadaşlarım bulanık olmadığını söylesede bana nedense videolardakinden çok daha bulanık geliyor ve objelerin titremeside sıkıntı tabi
Bana normal geldi açıkcası :D Ultraya alınca kenar yumusatmayı titremeye başlıor. Oyundan kaynaklı bir sorun galiba. Ortaya almayı dener misin kenar yumusatmayı ? bence en ideali orta o ayar için. Hem tırtıklı görünmüyor nesneler hemde titreme çok az.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı