Kaptan1987 Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #1 Config açınca 60FPS veren bir telefon önerebilir misiniz? Uzun ömürlü olması işime gelir.
FORGEGİREMEYEN Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 128 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #2 j7 prime veya daha yeni bir telefon arıyorsanız redmi note 8 / pro sıfır olarak satılıyor Artı 0 Eksi
Fruko Gazoz Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.349 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer Bayburt 22 Ocak 2025 #3 Bütçe? Artı 0 Eksi
whywouldnot Centipat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ocak 2025 #4 Kaptan1987 dedi: Config açınca 60FPS veren bir telefon önerebilir misiniz? Uzun ömürlü olması işime gelir. Genişletmek için tıkla... Ne kadar ekmek o kadar köfte. whywouldnot dedi: Ne kadar ekmek o kadar köfte. Genişletmek için tıkla... İsteğiniz çok kararsız yani Config dediğimiz olay zaten düşük bir telefonu arşa çıkaramaz 60'a da sabitleyemez telefon desteklemedikten sonra. Artı 0 Eksi
Kaptan1987 dedi: Config açınca 60FPS veren bir telefon önerebilir misiniz? Uzun ömürlü olması işime gelir. Genişletmek için tıkla... Ne kadar ekmek o kadar köfte. whywouldnot dedi: Ne kadar ekmek o kadar köfte. Genişletmek için tıkla... İsteğiniz çok kararsız yani Config dediğimiz olay zaten düşük bir telefonu arşa çıkaramaz 60'a da sabitleyemez telefon desteklemedikten sonra.
FORGEGİREMEYEN Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 128 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #5 whywouldnot dedi: Ne kadar ekmek o kadar köfte. İsteğiniz çok kararsız yani Config dediğimiz olay zaten düşük bir telefonu arşa çıkaramaz 60'a da sabitleyemez telefon desteklemedikten sonra. Genişletmek için tıkla... Hocam bende Config kullanıyorum zaten telefon ısındığında veya çok efor sarfedilen yerlerde FPS tekrar düşüyor o yüzden FPS'i az düşürecek bir telefona ihtiyacı var Artı 0 Eksi
whywouldnot dedi: Ne kadar ekmek o kadar köfte. İsteğiniz çok kararsız yani Config dediğimiz olay zaten düşük bir telefonu arşa çıkaramaz 60'a da sabitleyemez telefon desteklemedikten sonra. Genişletmek için tıkla... Hocam bende Config kullanıyorum zaten telefon ısındığında veya çok efor sarfedilen yerlerde FPS tekrar düşüyor o yüzden FPS'i az düşürecek bir telefona ihtiyacı var
KS KS Kaptan1987 Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #6 Fruko Gazoz dedi: Bütçe? Genişletmek için tıkla... Uyuya kalmışım hocam kusuruma bakmayın. Hazirana doğru 5-9k arası olacağını tahmin ediyorum. Artı 0 Eksi
Fruko Gazoz dedi: Bütçe? Genişletmek için tıkla... Uyuya kalmışım hocam kusuruma bakmayın. Hazirana doğru 5-9k arası olacağını tahmin ediyorum.