PUBG, CS:GO İçin sistem toplama

Daha fazla  
Herkese merhaba öncelikle. Sistem kurmayı planlıyorum fakat pek bilgim yok.
Bilgisayar kurma amacım yeni çıkan oyunları rahatça oynamak (ör. PUBG, CS.GO) PUBG oynayıp yayın yaparken hiç bir sıkıntı çekmek istemiyorum.

Bir bütçe belirtmiyorum. (Çalışıyorum sisteme göre para biriktirebilirim). Sizden istediğim fazla uçmamanız Intel, AMD fark etmez sizin tercihinize bağlı.

Sistemin yanında ekipmanda önermenizi istiyorum.
(Monitör, klavye, mouse, kulaklık, mousepad) Mouse tutuşum Palm Grip ve Fingertip Grip arası değişik bi rşey :) Monitör 27inc 24'te olabilir kavisli ve yanına daha düşük özellikte bir monitör istiyorum.

Not: Yeni ekran kartları beklenebilir.

Herkese teşekkürler.

Biz şimdi ne desek boş. Bilgisayar bütçe işi oldu artık. Anladığım kadarıyla da hemen toplamayacaksınız. Yani müneccim falan olmadığımız için gelecekteki fiyatları da bilemiyoruz. Su an için 1080p orta ayarlarda PUBG için GTX 1050 Ti yeterli. Uzun ömürlü ve güzel bir 1050 Ti'lı sistem içinse 2750-3000 TL yeterli gibi. Monitör ve ekipmanlarla beraber 3500'e zorlamaya çalışırız ama dediğim gibi gelecekteki fiyatları tahmin etmek güç.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı