Hüsnücccoban
Centipat
Bilirsiniz herhalde Steam'da PUBG 2 günlüğüne ücretsiz oldu. Benim orta düzey bir laptop var. Çözünürlüğü ve ölçeği düşürmeme rağmen 36-40 FPS arası oynuyorum. Bunu nasıl artırabilirim?
Eğer ben oyunu kütüphaneye eklersem ama indirim bitene kadar indirmezsem indirim bittiğinde oyun hala bende kalır mı?
Evet ama oyna butonu yerine satın al butonu olur.
Yani ücretsiz bir şekilde indirebilirim değil mi?
Birkaç gün önce assetto Corsa competizione oyununu eklemiştim kütüphaneme şimdi oyun kütüphanemde yok.
anladım teşekkür ederimHayır indiremezsin eğer ücretsiz olduğu küçük aralıkta indirmiş isen dediğim gibi ücretsiz süre bitince oyna yerine satın al butonu yazar indirmezsen'de büyük ihtimalle kütüphanen'den gider veya indirmek istediğinde satın al yazar.
Bende GTX 1650 Super Ryzen 5 1600 8 GB RAM var bende düşük FPS alıyorum. Ultra ayarlarda 60-70 FPS alıyorum 40'lara falan düşüyor. En düşük ayarlarda ise 80 FPS alıyorum 60'lara düşüyor ve kasıyor gibi gözüküyor yardım lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.