PUBG düşük FPS sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

Hüsnücccoban

Centipat
Bilirsiniz herhalde Steam'da PUBG 2 günlüğüne ücretsiz oldu. Benim orta düzey bir laptop var. Çözünürlüğü ve ölçeği düşürmeme rağmen 36-40 FPS arası oynuyorum. Bunu nasıl artırabilirim?

Dosya Ekleri

• 111111111.JPG
    111111111.JPG
    63,2 KB · Görüntüleme: 53
  • 22222222222.JPG
    22222222222.JPG
    58,3 KB · Görüntüleme: 49
Bilirsiniz herhalde Steam'da PUBG 2 günlüğüne ücretsiz oldu. Benim orta düzey bir laptop var. Çözünürlüğü ve ölçeği düşürmeme rağmen 36-40 FPS arası oynuyorum. Bunu nasıl artırabilirim?

Eğer ben oyunu kütüphaneye eklersem ama indirim bitene kadar indirmezsem indirim bittiğinde oyun hala bende kalır mı?

Yani ücretsiz bir şekilde indirebilirim değil mi?

Birkaç gün önce assetto Corsa competizione oyununu eklemiştim kütüphaneme şimdi oyun kütüphanemde yok.

Hayır indiremezsin eğer ücretsiz olduğu küçük aralıkta indirmiş isen dediğim gibi ücretsiz süre bitince oyna yerine satın al butonu yazar indirmezsen'de büyük ihtimalle kütüphanen'den gider veya indirmek istediğinde satın al yazar.

Bende GTX 1650 Super Ryzen 5 1600 8 GB RAM var bende düşük FPS alıyorum. Ultra ayarlarda 60-70 FPS alıyorum 40'lara falan düşüyor. En düşük ayarlarda ise 80 FPS alıyorum 60'lara düşüyor ve kasıyor gibi gözüküyor yardım lazım.

Bende GTX 1650 Super Ryzen 5 1600 8 GB RAM var bende düşük FPS alıyorum. Ultra ayarlarda 60-70 FPS alıyorum 40'lara falan düşüyor. En düşük ayarlarda ise 80 FPS alıyorum 60'lara düşüyor ve kasıyor gibi gözüküyor yardım lazım.

Klasik PUBG dropları, RAM'ı 16 yapmayı deneyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı