PUBG Eksik dosya sorunu: msvcp140.dll

impossibleTR

Decapat
PUBG'yi her açmaya çalıştığımda msvcp140.dll adlı dosyanın eksik olduğunu söylüyor. Her şeyi denememe rağmen açılmadı. Burada bir konu açılmış fakat yapılanı pek anlamadım ve bilgisayar bilgimde çok yok biri bana açık açık anlatırsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Bu arada bütün oyun dosyalarım C'de fakat yer kalmadığı için oyunu D'ye kurmaya çalışıyorum bilginize.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış Bilgilendirme
Ne kadar doğru olur bilmiyorum ama eskiden ben o DLL ismini aratip indiriyordum sonra system32 içine atiyordum dene istersen. Ya da oyunun dosyalarının içine atmaya caliş.

Ne kadar doğru olur bilmiyorum ama eskiden ben o dll ismini aratip indiriyordum sonra system32 içine atiyordum dene istersen.Yada oyunun dosyalarının içine atmaya caliş.
Ben de ilk formattan sonra öyle yapmıştım.

Yanlış Bilgilendirme
Kardeş verdiğim linkden DLL dosyasını indir ve C:\Windows\SysWOW64 içine at.
msvcp140bit64.rar

Yanlış Bilgilendirme
İnternetten mscvp140.dll dosyasını aratıp indirin. Steam'de oyunun üstüne gelin sağ tık yapıp oradan da yerel dosyalara gir deyin, .dll dosyasını oraya atın. Bu kadardır, İyi Oyunlar

Microsoft Visual Studio 2005- 2008- 2010-2012-2013-2015 Ek programları yükle ve Net framework 3.5 -4.0-4.5 olanları yükle DirectX 11 (windows10 ise 12) olması lazım bunları yükle hata almazsın hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…