PUBG Eksik dosya sorunu: msvcp140.dll

impossibleTR

Decapat
PUBG'yi her açmaya çalıştığımda msvcp140.dll adlı dosyanın eksik olduğunu söylüyor. Her şeyi denememe rağmen açılmadı. Burada bir konu açılmış fakat yapılanı pek anlamadım ve bilgisayar bilgimde çok yok biri bana açık açık anlatırsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Bu arada bütün oyun dosyalarım C'de fakat yer kalmadığı için oyunu D'ye kurmaya çalışıyorum bilginize.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış Bilgilendirme
Ne kadar doğru olur bilmiyorum ama eskiden ben o DLL ismini aratip indiriyordum sonra system32 içine atiyordum dene istersen. Ya da oyunun dosyalarının içine atmaya caliş. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bağlantıdaki rehbere göre hata raporu oluşturun.
Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma

Steam üzerinden oyun dosyalarını doğrulayın.
Verify Integrity of Game Files - How To's - Veri Tabanı - Steam Support
Bağlantıdaki yazılım ile Microsoft Visual C++ paketlerini kurun.
Download Home Updater | Patch My PC

Screenshot_1.png

Yanlış Bilgilendirme
İnternetten mscvp140.dll dosyasını aratıp indirin. Steam'de oyunun üstüne gelin sağ tık yapıp oradan da yerel dosyalara gir deyin, .dll dosyasını oraya atın. Bu kadardır, İyi Oyunlar ;)

Microsoft Visual Studio 2005- 2008- 2010-2012-2013-2015 Ek programları yükle ve Net framework 3.5 -4.0-4.5 olanları yükle DirectX 11 (windows10 ise 12) olması lazım bunları yükle hata almazsın hiç.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı