PUBG Emulator düşük GPU kullanımı

eray123009

Megapat
Makaleler
1
Arkadaşlar PUBG Tencent Gaming Buddy Emulator oynuyorum. GPU kullanımı %100 olmuyor FPS sanki sabit gibi geldi bana. Nasıl kaldırabiliriz?

365960

Son düzenleyen: Moderatör:
Yükselmiyor diye biliyorum fakat. Bir kaç önerim olabilir. Tencentin kendi ayarlarında/Motor bölümünden Opengl+ seçeneğini seçin ve sistemininizin biosundan Virtualization tech ayarını açın. MOTOR bölümünden Ram ve işlemci ayarlarını yapın. Eğer biosunuzdan VT açık değilse sistemde kasmalar yaşanabilir. 4 işlemci seçili olsada VT açık olmadığı sürece 1 çekirdek kullanır. Emulatorlar gpudan ziyade CPU üzerinden grafikleri işler. Buda ciddi bir cpu kullanımı oluyor APU sistemler bu konuda iyi oluyor. Bir diğer iyi seçenekte. Pubg nın içindeki ayarlardan OTOMATIK GRAFIKLERI DUSUR seçeneğini false yani kapalı yapmanız. Bu oyun içinde küçük takılmaları engelleyecektir. Benim bildiklerim bunlar bir hatamız oldu ise affola. :) iyi oyunlar

Direct kodlayıcı opengl kodlayıcısından çok daha hızlıdır. Direct daha akıcıdır.
Yükselmiyor diye biliyorum fakat. Bir kaç önerim olabilir. Tencentin kendi ayarlarında/Motor bölümünden Opengl+ seçeneğini seçin ve sistemininizin biosundan Virtualization tech ayarını açın. MOTOR bölümünden Ram ve işlemci ayarlarını yapın. Eğer biosunuzdan VT açık değilse sistemde kasmalar yaşanabilir. 4 işlemci seçili olsada VT açık olmadığı sürece 1 çekirdek kullanır. Emulatorlar gpudan ziyade CPU üzerinden grafikleri işler. Buda ciddi bir cpu kullanımı oluyor APU sistemler bu konuda iyi oluyor. Bir diğer iyi seçenekte. Pubg nın içindeki ayarlardan OTOMATIK GRAFIKLERI DUSUR seçeneğini false yani kapalı yapmanız. Bu oyun içinde küçük takılmaları engelleyecektir. Benim bildiklerim bunlar bir hatamız oldu ise affola. :) iyi oyunlar

Yükselmiyor diye biliyorum fakat. Bir kaç önerim olabilir. Tencent'in kendi ayarlarında/Motor bölümünden OpenGL+ seçeneğini seçin ve sistemininizin BIOS'undan virtualization tech ayarını açın. Motor bölümünden RAM ve işlemci ayarlarını yapın. Eğer biosunuzdan VT açık değilse sistemde kasmalar yaşanabilir. 4 işlemci seçili olsa da VT açık olmadığı sürece 1 çekirdek kullanır. Emulatorlar GPU'dan ziyade CPU üzerinden grafikleri işler. Bu da ciddi bir CPU kullanımı oluyor APU sistemler bu konuda iyi oluyor. Bir diğer iyi seçenekte. PUBG'nın içindeki ayarlardan otomatık grafıklerı dusur seçeneğini false yani kapalı yapmanız. Bu oyun içinde küçük takılmaları engelleyecektir. Benim bildiklerim bunlar bir hatamız oldu ise affola. :) iyi oyunlar.

Hocam bende eski bir APU var oyun akıyor. A6 3420M.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı