PUBG GameLoop Emulator %7.3'te takılı kalıyor

meraklıadam

Hectopat
Daha fazla  
Resimde gördüğünüz gibi beta sürümünü yüklemeye çalışıyorum, yüklenmiyor. 7.2'de kalıyor fakat format atmadan önce yüklemiştim. şimdi böyle oldu. sorun nedir acaba bilgisi olan var mı?

dsd.png

bendede şimdi aynı sorunu verdi,anlamadım çzöemedim sabahtan beri uğraşıyorum
oyunu daha önce yüklediğim notebooktan oyunun yüklü bulunduğu temp klasörünü usb ye kopyaladım, masaüstü bilgisayarımda C nin içine yapıştırdım sonra game loop yükledim kurulumu yaptım, pubg mobile hazır kurulu olarak açıldı.Bazı arkadaşlarda dns değiştirip yüklemeyi dediler ama denemedim.

Son düzenleme:
Şuan format attım birazdan yine denicem siz başka disk varsa ona kurmayı deneyin bi ara bendede olmuştu yerel disk d bozuk olduğundan Yüklemiyordu

oyunu daha önce yüklediğim notebooktan oyunun yüklü bulunduğu temp klasörünü usb ye kopyaladım, masaüstü bilgisayarımda C nin içine yapıştırdım sonra game loop yükledim kurulumu yaptım, pubg mobile hazır kurulu olarak açıldı.Bazı arkadaşlarda dns değiştirip yüklemeyi dediler ama denemedim.
Denedinizmi sonuç ne

Bendede aynı sorun vardı %7.3 kalıyordu DNS ayarlarımı değiştirdim yükledi sorun çıkmadı
Dns ayarları değiştirdim bende 8.8.8.8
8.8.4.4 yaptım
Bende de aynı sorun vardı %7.3 kalıyordu DNS ayarlarımı değiştirdim yükledi sorun çıkmadı

Ama sorun çözülmedi siz ne yaptınız acaba
Yok mu bu sorunu bilen arkadaşlar?
ss

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı