PUBG GLL nedir?

Alataria

Hectopat
Katılım
6 Kasım 2018
Mesajlar
653
Çözümler
3
Son zamanlarda Twitch yayıncıları GLL üzerinden oyun oynayıp Win aldıkça 5 dolar, 10 dolar kazanıyorlar. Peki bu GLL nedir, GLL oyunlarına nasıl girilir, paralı mı, ne yapmamız gerekiyor bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi vermek istemem ama durum şundan ibaret olması gerekiyor. Bir web sitesi tarafından düzenlenen turnuvalar oluyor o siteye turnavaya üye oluyorsun aylık belirli bir ücret ödüyorsun 25$ gibi sonra o sitenin düzenlemiş olduğu turnuvalar'da 1. olur isen 1.likte almış olduğun win başına para alıyorsun ama Win alman gerekiyor 4 kişi 1. olursanız takım olarak 10 doları 4'de böler tek Solo girersen win ve vurdugum adam başına 5$ alıyorsun durum bundan ibaret
 
Bende yayıncılardan gördüğüm kadarı ile squad girdiğinde win alırsan kişi başı 5 dolar alıyorsun 2. olursan 1 dolar alıyorsun. Solo girdiğindede 1. olursan 10 dolar alıyorsun 2. ne kadar alıyor bilmiyorum. PUBG custom odalarında gll odaları var oralarda sürekli var giriş öyle yapılıyor ama odaya şifre almak için sanırım siteye üye oluyorsun ama üye olduktan sonra bir ödeme yapılıyormu o şifre nasıl alınıyor ödemesi nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum merak ettiğim kısım o odaya giriş şifresi nasıl alınır siteye ücret ödenir mi felan hiç bilmiyorum.
 
Gll turnuvalarına giriş ücretsizdir yapman gereken şey gll sitesine girerek kayıt olmak ondan sonra steam hesabınla eşleştirmek. Ayrıca discord sunucusuna girmende gerekiyor. Bu gll nin paralı versiyonuda var aylık 10 dolar ama bence gereksiz sadece 5 özelliği farklı. Neredeyse her gün turnuva oluyor ama 1. Olursan ne kadar verildiğini bilmiyorum. Eğer girmeyi düşünüyorsan acele et GLL WİNGMAN turnuvası başlayacak. :)
 
ben gll kasmış ve ödeme almış biri olarak size açıklık getireyim. Gll de turnuvalar ve özellikle etkinlikler oluyor şöyle söyleyeyim etkinlikler 1 hafta sürüyor ve daha sonra yeni bir etkinlik geliyor. liderlik tablosu var orada sağ da "bilgi" ye tıklayıp etkinlik hakkında bilgi alabilirsiniz işte öldürmeye kaç puan veriyor sıralamaya kaç puan veriyor gibisinden daha sonra liderlik kısmında toplam puanınıza bakabilir ve sıralamanızı görebilirisiniz bu etkinlikler tamamen ücretsiz bir şekilde katılıp iyi sonuçlar aldıktan sonra 1 haftanın sonunda belki para kazanabilirisiniz. turnuvalara gelicek olursak turnuvalar her akşam olarak düzenleniyor toplam 4 grup oluyor ve her grubun ilk 4 ü felan finale çıkıyor sonra finalde en iyi ilk 3 takıma falan ödül veriliyor. bana sorucak olursanız en karlısı haftalık etkinliklerdir. güzel ve kötü etkinlikler geliyor şöyle söylim 1 haftada 1400 küsür lira para aldım hatta bir ara haftanın 1.si oldum ödeme kesinlikle yapıyorlar. ancak kendinizi uyanık sanıp hile ile oynamayın çünkü süresiz ban yiyebilirsiniz şunu da eklim eğer 6 euro verip 1 aylık kendinizi premium yaparsanız atıyorum etkinlikten 50 euro mu kazandınız premium üye olduğunuz için extra size 25 euro daha geliyor yani buda 75 euro yapıyor. premium üyeler kazandığının yarısını da bu şekilde alabiliyorla ve karlı oluyor. ödeme yaptıklarında biraz beklemeniz gerekiyor ödeme geç yapılıyor 40 gün içinde ödeme yapıyorlar o biraz sıkıntı ama ödeme gerçekten yapıyorlar ek olarak fotoğraf etkicem kazançlarımı şuanda 50 euro beklemekteyim :) umarım az da olsa anlamışsınızdır.
 

Dosya Ekleri

  • 111ı.JPG
    111ı.JPG
    51,8 KB · Görüntüleme: 131
  • Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    13,9 KB · Görüntüleme: 125

Geri
Yukarı