PUBG GTX 960 İ7 4770K düşük FPS

Fuat Grapçı

Megapat
Daha fazla  
Merhaba i7 4770k işlemcim ve GTX 960 ekran kartım var. 8 GB RAM'imde olmasına rağmen mouseyi döndürdüğümde oyun kasmaya başlıyor. Oyun 240 GB SSD'ye kurulu. 136 GB boş alan var. 550 MB okuma 475 MB'de yazma değerleri var. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler. Sıcaklık değerleri normal.

8 GB RAM ile kasma, donma gibi sorunlar yaşamıyorum. Arka planda çalışan programlara göre de değişir elbet. 16 GB RAM varsa programlar daha fazla bellek var diye daha fazla RAM kullanabilir. Bir oyunun 16 GB RAM'li bir sistemde 14 GB RAM kullanması o oyunun 14 GB RAM'e ihtiyacı olduğunu göstermiyor. RAM miktarı daha fazla olduğundan daha fazla bilgi ön belleğe alınabiliyor.

Oyun içi VRAM kullanımınız ne kadar?

Biraz fazla resim oldu ama kusura bakmayın. Oyunun içindeki problemim sadece 100 FPS'den mouseyi döndürdüğümde 70'e kadar gerilemesi. Bu durum bazı maplerde 80'den 40'a kadar geriliyor.

9aLEjk.jpg P1MBj9.jpg 16drRA.jpg V9Y6jn.jpg oX79Jm.jpg groyQR.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM kaynaklı değil 8 GB RAM gayet yeterli, ekran kartı driver güncelle darboğaz var mı diye bak. Bir de sisteme mutlaka HDD ekle öyle çalıştır, olmazsa format at.

Bence farklı bir durumdan kaynaklı gibi geldi bana. 8 GB RAM günümüzde bir çok oyun için yeterli.

Bilmem farkında mısınız ama 2019'a girdik? CS GO'da bile 9500-11000 arası RAM kullanıyor hocam?

Kardeş Ramin yeterli Pubg yeni güncelemeden sonra (Vikendi Haritasi geldikten sonra)Bazı kişilerde bu sorun oluyor Çozum:pubg de Grafik ayarlarını Çözünürlüğü 1440 olan sayıya çek etkisini goreceksin sonra Tam ekran al(ekranıni tam doldursun oyun)Biraz kötu olacak ama sorun olmaz .(Profesyonel oyuncularin bazilari böyle yapiyor)

Merhaba i7 4770k işlemcim ve GTX 960 ekran kartım var. 8 GB RAM'imde olmasına rağmen mouseyi döndürdüğümde oyun kasmaya başlıyor. Oyun 240 GB SSD'ye kurulu. 136 GB boş alan var. 550 MB okuma 475 MB'de yazma değerleri var. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler. Sıcaklık değerleri normal.
Arka planda çok fazla şey açık olduğundan drop yiyorsun 8gb ram pubgde yetmediği durumlarda oluyor ayarları lowa alıp dene format at virüs vb olabilir sürücüleri güncelle kasayı da temizle çok tozlandiysa.

3 GB RAM ile anlık droplar dışında rahat oynayabiliyorum?

Kim dedi oynayamazsın diye ? Sadece bütçen ve sistemin yeterli ise 8 GB RAM olayını kaldırmamızı söyledik forumda. Benzeri bir çok konu var. Anlık drop olmaması için yükseltilmesi gerekiyor ben öyle idare ediyorum diyorsan zaten o senin bileceğin bir konu :):)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı