PUBG GTX 960 İ7 4770K düşük FPS

Fuat Grapçı

Megapat
Daha fazla  
Merhaba i7 4770k işlemcim ve GTX 960 ekran kartım var. 8 GB RAM'imde olmasına rağmen mouseyi döndürdüğümde oyun kasmaya başlıyor. Oyun 240 GB SSD'ye kurulu. 136 GB boş alan var. 550 MB okuma 475 MB'de yazma değerleri var. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler. Sıcaklık değerleri normal.

Bilmem farkında mısınız ama 2019'a girdik? CS GO'da bile 9500-11000 arası RAM kullanıyor hocam?
Mesaj yazmak için yazmayın öncelikle. Kendim kullanıyorum 8 GB RAM ve çoğu oyunu sorunsuz oynuyorum. Neyin fanatikliği bu anlayamadım ?
Ek olarak başka bir problem olabileceğini göz önünde bulundurmak kişiyi masrafa sokmaktan daha akılcı bir yol. Tavsiye verirken bunu göz önünde bulundurun.

Bilmem farkında mısınız ama 2019'a girdik? CS GO'da bile 9500-11000 arası RAM kullanıyor hocam?
Biraz abarttın sanırım sistemimde CS:GO çok kalabalık sunucular ve yeni gelen mücadele haritasında en fazla 6.7 GB RAM 15 kişilik sunucuda ise 4.2 GB RAM harcadı yanlış bilgi veriyorsunuz yorum gözüksün diye yorum yapmayın.

8 GB ramim olmasına rağmen PUBG açtığımda ram yetmezliğinden dolayı pagefile a yükleniyor sistem şu an 8 GB dışında 4 GB pagefile dosyası var oyun esnasında 10 GB oluyor toplam kullanımı yani ramden kaynaklı stutter yaşatıyor büyük ihtimalle bu arkadaş ta benzer bi sorun yaşıyor ayrıca gpu kullanımının %100 olmamasıda baya ilginç tek kanal 8 GB belleği var sanırım

8 GB ramim olmasına rağmen PUBG açtığımda ram yetmezliğinden dolayı pagefile a yükleniyor sistem şu an 8 GB dışında 4 GB pagefile dosyası var oyun esnasında 10 GB oluyor toplam kullanımı yani ramden kaynaklı stutter yaşatıyor büyük ihtimalle bu arkadaş ta benzer bi sorun yaşıyor ayrıca gpu kullanımının %100 olmamasıda baya ilginç tek kanal 8 GB belleği var sanırım

Gel de anlat bu arkadaşlara :) ban yemek istemediğimden dolayı cevap vermedim onlara.

Arka planda çok fazla şey açık olduğundan drop yiyorsun 8gb ram pubgde yetmediği durumlarda oluyor ayarları lowa alıp dene format at virüs vb olabilir sürücüleri güncelle kasayı da temizle çok tozlandiysa.
Kasa temiz zaten. Termal macunlar da öyle. Yakın zamanda bir soğutucu almak istiyorum bakalım belki o farkeder. Bilgisayarı formatladım hala aynı.
Evet. Tek kanal.

Kasa temiz zaten. Termal macunlar da öyle. Yakın zamanda bir soğutucu almak istiyorum bakalım belki o farkeder. Bilgisayarı formatladım hala aynı.

Evet. Tek kanal.
Pek alakası yok ayarları düzgün ayarlarsa azıcık düşürürse sıkıntı olmaz kuzendede 8 gb ram var 1050ti var o hiç yaşamıyor bunları experience nin ayarlarını kullanıyor bu arkadaş açmış fule galiba gereksiz konu açıyor.

Pek alakası yok ayarları düzgün ayarlarsa azıcık düşürürse sıkıntı olmaz kuzendede 8 gb ram var 1050ti var o hiç yaşamıyor bunları experience nin ayarlarını kullanıyor bu arkadaş açmış fule galiba gereksiz konu açıyor.
Benden bahsediyorsanız ilk önce konuyu okumanızı isterdim. Problemim düşük FPS değil! O FPS yeter ben bu kadar alıyorum gibi bir mantığınız varsa da bu mantığa karşıyım. Benim bilgisayarımın vermesi gereken değerler bunlar fakat mouseyi döndürdüğümde oyunda FPS kaybı yaşıyorum diyorum. Siz yanlış anlamışsınız...
Ki kullandığım ayarları SS olarak attım.

Benden bahsediyorsanız ilk önce konuyu okumanızı isterdim. Problemim düşük FPS değil! O FPS yeter ben bu kadar alıyorum gibi bir mantığınız varsa da bu mantığa karşıyım. Benim bilgisayarımın vermesi gereken değerler bunlar fakat mouseyi döndürdüğümde oyunda FPS kaybı yaşıyorum diyorum. Siz yanlış anlamışsınız...

Ki kullandığım ayarları SS olarak attım.
Pubg zaten optimizasyon sorunları olan bi oyun onların olması normal ramı 16 yaparsan geçer bende 16 gb ram ve 1050ti var ve uçaktan atlarken fps 70 ler dan 25 e kadar düşüyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı