PUBG Güncelleme İndirmesi Sıfırlanıyor

Metro teması ile ilgili olabilir. Antivirüs veya Steam yüzünden de olabilir. Steam'ı silip geri yükleyip sonra denedin mi? Bilgisayarını otomatik olarak temizleyen programlar varsa kullanma.
Windows 10 Defender dışında herhangi bir antivirüs uygulaması kullanıyorum. Eve dönünce temayı değiştirip de denerim fakat Steam'i silersem yaklaşık 300GB yeniden yüklemem gerekebilir, yani yapamam malesef.
Şuanda eve geldim ve Steam'i açtım. Rainbow Six Siege indiriyordum haftalardır bu sefer o da sıfırlammış. :mad:
Rainbow u indirirken benimkide sıfırladi sayılır 20 GB indirmiş durdurup tekrar başlattım 10 GB den başladı nedeni nedir acaba
 
Çıldırmak üzereyim, 5 gündür yaklaşık 25 GB indirmeme rağmen oyunun indirmesi başa atılıyor!!!
 
Çözümü buldum bu arada. Oyunu siliyorsun, sonrasında baştan indiriyorsun oyunu :D Evet maalesef ki öyle. 13 GB oyunun indirme boyutu, ama en azından başa atmıyor 2-3 GB için.
 
Sorunu çözdüm arkadaşlar, yeni windows kullanıcısı açın, steam yoksa steami yükleyin ve PUBG'yi ordan indirin %100 çalışıyor daha az önce W10'da denedim ve oldu.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı