PUBG hala oynanır mı?

Hep aynı şeyi yaptığın için sıkıcı geliyor ama CS gibi oyunlarda da aynı haritada 30 raund oynuyorsun. Aslında PUBG'nin popülaritesi oynayışın zor olmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Mesela ben pusuculardan bıktığım için bıraktım. O kadar loot yapıyorsun sonra camper geliyor hepsini alıyor.

Arkadaşlar saçma bir nedenden dolayı gece uyuyamadım. Sizce bu oyun hala oynanırmı ona göre alacağım hesabıma. Not: Call of Duty Warzone oynadım ve hiç beğenmedim.
oyunu toplamda 2200 saat oynayan biri olarak kesinlikle oynanır 2200 saat oynamıştım diğer hesabımda maalesef o hesabı dalgınlığım sonucu çaldırdım ve geçen hafta yeni pc topladım toplar toplanmaz oyunu alıp indirdim gayette sarıyor oyun.

Dota oynasan daha iyi. Alışırsan hiç sıkılmazsın, bırakamazsın, eğlenirsin de.
Dota ne alaka? Benzer oyun türleri bile değil. Bari başka bir Battle Royale oyunu önerisinde bulunsaydınız. Bana göre hala oynanır. Ama arkadaşlarla oynanır. Tek başına fazla sarmıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı