PUBG antiboyları doldu taştı Türkiye'de. Hayır, adam akıllı ''Ya işte şu yüzden oynanmaz'' da diyen yok.
Hileler çok nadir geliyor, her(!) oyunda olduğu gibi. Onun dışında başka sıkıntısı yok yahu bu oyunun. Sıkılmış olabilirsiniz ama sıkılmanız kötüleyeceğiniz anlamına gelmiyor.
Antiboy güzel terimmiş hater olmasın o?
Ayrıca neden kötüleyemeyiz? Diğer oyunlardan farkı ne ki kötülenemez? Sıkıldığım oyunu kötülerim sıkıldıysam kötüdür (bana göre).
Antiboy güzel terimmiş hater olmasın o?
Ayrıca neden kötüleyemeyiz? Diğer oyunlardan farkı ne ki kötülenemez? Sıkıldığım oyunu kötülerim sıkıldıysam kötüdür (bana göre).
Antiboy lügatıma şu sıralarda girdi. Hoşuma gitti, kullanıyorum. Belki Sosyal'e de yayılır.
Ayrıca sen suçsuz yere hapse birini atıyor musun? Aynı yola sapıyor iki durum da. Saçma olmuş kendi savunmanız. ''Sıkıldığım için kötüleyebilirim'' nedir yahu? Zevk alırken sıkıntı yok ama.
Arkadaşlar Minecraft'la PUBG ne alaka cidden ya olay nereye dönmüş. Ben de seviyorum Minecraft'ı PUBG’yi de seviyorum da karşılaştırma neden yani? Öyle şeyler söyleniyor ki sanki Apex, Warzone, Fortnite gibi oyunlarla karşılaştırılıyor gibi.
Antiboy lügatıma şu sıralarda girdi. Hoşuma gitti, kullanıyorum. Belki Sosyal'e de yayılır.
Ayrıca sen suçsuz yere hapse birini atıyor musun? Aynı yola sapıyor iki durum da. Saçma olmuş kendi savunmanız. ''Sıkıldığım için kötüleyebilirim'' nedir yahu? Zevk alırken sıkıntı yok ama.
Bana kalırsa senin de verdiğin örnek mantıklı değil. Verdiğin örnek ile benim sevmediğim bir oyunu kötülemem arasında bi bağlantı kuramadım sen nasıl kurdun merak ettim? Ayrıca ona kalırsa sırf minecraft'ın kitlesi ortalama 8 12 yaş olduğu için gömen sürüsüyle insan var Herneyse isteyen istediğini oynayabilir ilk mesajımda dediğim gibi tercih meselesi.
Arkadaşlar PUBG oynamayı düşünüyorum, sistemim yetiyor. Arkadaşlarım var, 3 kişi. Oyunu da biraz iyi oynuyorum, sizce alınır mı? Yeni hesabıma alacağım Oynanmaz ise neden?