PUBG için bilgisayar toplama

Yanlış Bilgilendirme

Evet dediğim gibi 60 FPS insan gözünün algılayabileceği yaklaşık en yüksek frame per second değeridir. Ama alacağınız tüm bileşenler birbiriyle darboğaz yapmayacak şekilde olsun örneğin.

4200 MHz RAM.
RTX 2070.
i7 serisi 10. nesil veya Ryzen 7 serisi.
Bunlar uyumlu çalışacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:

Doku ve keskinleştirme Ultra gerisi Very Low bu arada Ryzen 1600 asla 5700 XT'yi besliyemiyeceğini düşünüyorum.

Ama ben 80 FPS ile 100 FPS arasındaki farkı çok hissettim FPS artıkça daha hızlı hareket edebiliyorum silah tepkimeleri daha az oluyor nişan aldığım noktaya mermiler daha düzgün gidiyor ya da banamı öyle geldi.

Kayıt ve oyun bir arada olduğu için 9900K ve RTX 2060S öneriyorum. 9700K'da olabilir belki. Sizin ayarlarda ve bu kombinde bir test videosu buldum. FPS bence gayet iyi. 2. Dk'ya bakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet gayet iyi FPS alıyor yalnız bir şey dikkatimi çekti işlemci %20lerle çalışıyor işlemci biraz fazla geliyor bir de çektiği kayıtın çözünürlüğü çok düşük ama işlemciyi biraz kırpsak ekran kartını bir tık yükseltsek nasıl olur sizce.

Hocam şimdi orada boşta haritada koşturuyor. Siz Bootcamp'e 30 kişiyle atlayıp kayıt alacaksınız. Orda işlemci kullanımı coşacak. İşlemciyi düşürmeden ekran kartını RTX2070- RTX2070S alabilirsiniz. Aşağısını düşünmeyin bence.

Tamam bu konuda anlastik islemci ve ekran karti belirledim Wi-Fi ozelligi olan bir anakart olarak ne tavsiyen olur bana MSI RTX 2070SUPER xtrio ya karar versim MSI olacak yani anakartta MSI olmali degilmi ama hangi modeli? Bu arada baska onerilerde bekliyorum.

O zaman biraz F/P'ın dışına çıkmamız gerekecek almışken de iyisini alın. En serin çalışan Z390 anakart sanırım bu. Ek kartınıda Gigabyte Aorus RTX 2070S yapın. Tadından yenmez. Biz 10.nesil diyorduk nereden geldik buraya .

Yayın/kayıt yapacaksanız ve bütçede sıkıntı yoksa i9 9900K + RTX2080TI'lı bir sistem toplayıp yanınada 4K bir monitör koyup rahatınıza bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neden AMD degilde Intel hani herkes Ryzen diyorduda baska bisey demiyordu?

Neden AMD degilde Intel hani herkes Ryzen diyorduda baska bisey demiyordu?

Bütçe sınırı olmadığı için herkes Intel öneriyor. AMD çok yaklaşmış olsa da oyun konusunda Intel önde. Arkadaş biraz abartmış ama 4K monitörü yüksek HZ alamıyacağınız için mesela Ryzen 3600 bile işinizi görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…