PUBG için bilgisayar toplama

Yanlış Bilgilendirme
Intel düşünmüyordum sizde öyle düşünüyorsunuz bu konuda doğru yolda olduğumdan artık eminim.

En az 3600 demiştim o konuda da haklıymışım demek ki.

2060 veya 2070 bana kayıt esnasında 150 FPS'leri verirmi bu konuda emin misiniz 2080 düşünüyordum çünkü.

150 FPS ile 80-90 FPS'nin bana rekabetçi bir oyun oynamama etken olmazmı demek istiyorsunuz 60 FPS ile ilgili sözleriniz beni muallakta bıraktı.

Evet dediğim gibi 60 FPS insan gözünün algılayabileceği yaklaşık en yüksek frame per second değeridir. Ama alacağınız tüm bileşenler birbiriyle darboğaz yapmayacak şekilde olsun örneğin.

4200 MHz RAM.
RTX 2070.
i7 serisi 10. nesil veya Ryzen 7 serisi.
Bunlar uyumlu çalışacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel işlemciler birkaç aya çıkacak. Eğer ayarları Ultra'ya almıyorsanız çok yüksek ekran kartı almaya gerek yok. Yüksek ekran kartı aldığınızda düşük ayarlarda işlemci onu beslemeye çalışıyor ve daha düşük performans alma ihtimaliniz var. Aynı durum başıma geldi. Bu konuya bakabilirsiniz. Uygun işlemci ve ekran kartı çok önemli. Ekran kartı olarak RTX 2060S yeterli olur diye düşünüyorum. PUBG'yi hangi ayarlarda oynadığınızı söylerseniz ona göre öneri yapalım.

Doku ve keskinleştirme Ultra gerisi Very Low bu arada Ryzen 1600 asla 5700 XT'yi besliyemiyeceğini düşünüyorum.

Evet dediğim gibi 60 FPS insan gözünün algılayabileceği yaklaşık en yüksek frame per second değeridir. Ama alacağınız tüm bileşenler birbiriyle darboğaz yapmayacak şekilde olsun örneğin.

4200 MHz RAM.
RTX 2070.
i7 serisi 10. nesil veya Ryzen 7 serisi.
Bunlar uyumlu çalışacaktır.

Ama ben 80 FPS ile 100 FPS arasındaki farkı çok hissettim FPS artıkça daha hızlı hareket edebiliyorum silah tepkimeleri daha az oluyor nişan aldığım noktaya mermiler daha düzgün gidiyor ya da banamı öyle geldi.

Kayıt ve oyun bir arada olduğu için 9900K ve RTX 2060S öneriyorum. 9700K'da olabilir belki. Sizin ayarlarda ve bu kombinde bir test videosu buldum. FPS bence gayet iyi. 2. Dk'ya bakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kayıt ve oyun bir arada olduğu için 9900K ve RTX 2060S öneriyorum. 9700K'da olabilir belki. Sizin ayarlarda ve bu kombinde bir test videosu buldum. FPS bence gayet iyi. 2. Dk'ya bakın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Evet gayet iyi FPS alıyor yalnız bir şey dikkatimi çekti işlemci %20lerle çalışıyor işlemci biraz fazla geliyor bir de çektiği kayıtın çözünürlüğü çok düşük ama işlemciyi biraz kırpsak ekran kartını bir tık yükseltsek nasıl olur sizce.

Evet gayet iyi FPS alıyor yalnız bir şey dikkatimi çekti işlemci %20lerle çalışıyor işlemci biraz fazla geliyor bir de çektiği kayıtın çözünürlüğü çok düşük ama işlemciyi biraz kırpsak ekran kartını bir tık yükseltsek nasıl olur sizce.

Hocam şimdi orada boşta haritada koşturuyor. Siz Bootcamp'e 30 kişiyle atlayıp kayıt alacaksınız. Orda işlemci kullanımı coşacak. İşlemciyi düşürmeden ekran kartını RTX2070- RTX2070S alabilirsiniz. Aşağısını düşünmeyin bence.

Hocam şimdi orada boşta haritada koşturuyor. Siz Bootcamp'e 30 kişiyle atlayıp kayıt alacaksınız. Orda işlemci kullanımı coşacak. İşlemciyi düşürmeden ekran kartını RTX2070- RTX2070S alabilirsiniz. Aşağısını düşünmeyin bence.

Tamam bu konuda anlastik islemci ve ekran karti belirledim Wi-Fi ozelligi olan bir anakart olarak ne tavsiyen olur bana MSI RTX 2070SUPER xtrio ya karar versim MSI olacak yani anakartta MSI olmali degilmi ama hangi modeli? Bu arada baska onerilerde bekliyorum.

O zaman biraz F/P'ın dışına çıkmamız gerekecek :) almışken de iyisini alın. En serin çalışan Z390 anakart sanırım bu. Ek kartınıda Gigabyte Aorus RTX 2070S yapın. Tadından yenmez. Biz 10.nesil diyorduk nereden geldik buraya :D.

Battle royal özellikle PUBG Steam 150FPS üstü oynamak ve oyun sırasında yüksek çözünürlükte görüntü kaydı yapmak istiyorum. Başka hiçbir şey benim için önemli değil. Bunun için bir sistem toplamak istiyorum. Elimde 240 Hz bir monitörüm ve SSD'im mevcut ihtiyacım olan bir işlemci anakart RAM ekran kartı güç kaynağı ve kasadır herhangi bir bütçeye bağlı değilim ama fiyat & performans olmasını tabii ki de herkes gibi bende isterim. Benim için kriterler dediğim gibi kayıt yaparken PUBG'de 150+FPS bu konu hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum. Saygılar.

Dipnot: Oyunu Ultra'da oynamak gibi bir isteğim yok bu FPS'yi Very Low'da da alabilirim. Bu sorun değil. Sorun sadece kayıdı yüksek çözünürlükte yapmak.
Yayın/kayıt yapacaksanız ve bütçede sıkıntı yoksa i9 9900K + RTX2080TI'lı bir sistem toplayıp yanınada 4K bir monitör koyup rahatınıza bakabilirsiniz.

Yayın/kayıt yapacaksanız ve bütçede sıkıntı yoksa i9 9900K + RTX2080 Ti'lı bir sistem toplayıp yanına da 4K bir monitör koyup rahatınıza bakabilirsiniz.

Neden AMD degilde Intel hani herkes Ryzen diyorduda baska bisey demiyordu?

Neden AMD degilde Intel hani herkes Ryzen diyorduda baska bisey demiyordu?

Bütçe sınırı olmadığı için herkes Intel öneriyor. AMD çok yaklaşmış olsa da oyun konusunda Intel önde. Arkadaş biraz abartmış ama 4K monitörü yüksek HZ alamıyacağınız için mesela Ryzen 3600 bile işinizi görür.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı