PUBG için en iyi emülatör hangisi?

Siya

Kilopat
Katılım
18 Aralık 2013
Mesajlar
661
  • GPU: 6600 XT
  • CPU: 5600 X
  • RAM: 16 GB 3000MHz

Sistemim böyle. En sorunsuz ve en kaliteli emülatör hangisidir? Arkadaşlarım mobilde PUBG oynuyor, onlara PC'den katılmak istiyorum. Bir ara bir emülatör indirdim ama sens ayarı bile yapamadan geri sildim. Sens ayarı ve tuş atamaları yapacağım bir emülatör önerirseniz sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
GameLoop en iyisidir. Ayrıca başka emülatörlerden oynarsanız hem daha az performans alırsınız hem de (PUBG Mobile'in yapımcıları diğer emülatörlerden oynamayı yasakladığı için) banlanma ihtimaliniz çok yüksek, o nedenle GameLoop'dan oynamalısınız. Ve GameLoop'dan oynadığınızda GameLoop PUBG için tuş atamalarını ekranınızın çözünürlüğüne göre otomatik yapıyor.
 
Aylar önce Gameloop'u indirdiğimi ve hassasiyet ayarlarımın çok hızlı olduğunu ve bir türlü düşüremediğimi hatırlıyorum. Şimdi tekrar indirip kurcalayacağım. Gameloop'un başka alternatifi de yok sanırım yazdıklarınıza bakılırsa.
 
Aylar önce GameLoop'u indirdiğimi ve hassasiyet ayarlarımın çok hızlı olduğunu ve bir türlü düşüremediğimi hatırlıyorum. Şimdi tekrar indirip kurcalayacağım. GameLoop'un başka alternatifi de yok sanırım yazdıklarınıza bakılırsa.

Hassasiyet ayarlarını kendiniz hassasiyet ayarlarından eğlence parkına ya da eğitim sahasına girip ayarlamalısınız. Hala daha olmuyorsa farenizin DPI ayarını düşürmelisiniz.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı