PUBG İçin En İyi Performans Ayarları Nasıl Yapılır?

@Windows 7 Hocam bilgisayarımın modeli Asus FX553VE-DM416 oyuncu bilgisayarıdır. Nedense oyundan her çıkışımda mavi ekran hatası alıyorum. Sıcaklık 80 dereceyi geçmiyor ki buda laptop için ideal bir değer.

@Windows 7 Hocam bilgisayarımın modeli Asus FX553VE-DM416 oyuncu bilgisayarıdır. Nedense oyundan her çıkışımda mavi ekran hatası alıyorum. Sıcaklık 80 dereceyi geçmiyor ki buda laptop için ideal bir değer.
Keşke FX553 demeseydin. Çünkü benim bilgisayarda GL553 yanlış hatırlamıyorsam ve bu iki bilgisayarın anakartları da aynı. Sorun kronik olabilir ama bir çözümü olmalı. Sadece PUBG' den çıkınca mavi ekran veriyor çünkü benim bilgisayarımda.

Bu kadar ayarlar ile uğraştırana kadar PUBG optimizasyon getirse de millet zamanında 69 TL verdiği oyunu keyif ile oynasa. Bu mantık ile ilerlerlerse benim gibi bu oyun için kasa toplayan bireyler oyunu ancak masaüstün de simgesine bakar.
Not: Sistemim oyunu oynatacak düzeyde sadece oyun radikal optimizasyon getirmediği sürece bizim gibi oyuncu kitlesinde azalmalar olacaktır.

1070 gtxim var i5 6500 e sahibim darboğazın kralını yaşatıyor ve cidden soğutuyor sanırım bırakacağım oyunu ama çok sevdiğim için bırakamıyorum...

PUBG İçin En İyi Performans Ayarları Nasıl Yapılır?
Playerunknown’s Battlegrounds’u (PUBG) takılmadan oynamak için yapmanız gerekenleri bu rehberde bulabilirsiniz. Her anında heyecanın yaşandığı PUBG’yi takılmadan oynamak oldukça önemli. Bilgisayarınızda yaşanacak bir takılma yüzünden oyunu kaybetmek ya da internet bağlantısında yaşadığınız bir sorun yüzünden gecikme ile karşılaşmak istemezsiniz. Oyunu zevkli ve rekabetçi bir ortam içinde oynamak için yapmanız gerekenleri bu rehberimizde bulacaksınız. 1. Windows […]

Devamı: PUBG İçin En İyi Performans Ayarları Nasıl Yapılır?
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Bu yeni gelen Nvidia Denetim Masasında ki Low Latency modunu ne kullanmalıyız , üç seçenek var kapalı , açık , ultra hangisini daha mantıklı sizce?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı