PUBG için Galaxy S24 FE vs Xiaomi 14T

Ünal00

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşletim sistemi: Windows 11 Pro
Anakart: Asus Prime B450M-K
CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.50 GHz
Ram: 16 GB
GPU :MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC
SSD: Lexar 256 gb ssd , TwinMOS 256 gb ssd
Çok PUBG oynuyorum, hangisi daha fazla FPS veriyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Ünal00, oyun için POCO F7 öneririm. Özellikleri gayet iyi ve üst düzey oyunlar için yeterli. 120 FPS destekliyor sanırım PUBG Mobile'da, kontrol edersiniz.

Hocam bir de tek oyun için değil kamerası da fiyatına göre iyi olsun benimle uzun yıllar gitsin istiyorum POCO yerine başka cihaz önerebilir misin? Çünkü benim bildiğim POCO'yu oyun için üretip kameradan kısıyorlar diye biliyorum.

Bu arada telefonu 2 yıl sonra değiştireceğim o yüzden S24 FE düşündüm güncelleme desteği uzun olduğu için.

Hocam bir de tek oyun için değil kamerası da fiyatına göre iyi olsun benimle uzun yıllar gitsin istiyorum POCO yerine başka cihaz önerebilir misin? Çünkü benim bildiğim POCO'yu oyun için üretip kameradan kısıyorlar diye biliyorum.

Bu arada telefonu 2 yıl sonra değiştireceğim o yüzden S24 FE düşündüm güncelleme desteği uzun olduğu için.
Beklentileriniz dahilinde ya s24 fe ya da honor 400'e bakmanızı tavsiye ediyorum. Samsung bi tık önde olabilir.

Beklentileriniz dahilinde ya S24 FE ya da Honor 400'e bakmanızı tavsiye ediyorum. Samsung bir tık önde olabilir.

Hocam baktım da S24 FE bin işlemcisi daha iyiymiş mesela PUBG de şu an galiba 90 FPS veriyormuş 2 yıl sonra falan 60 FPS'e düşer mi, performansı düşer mi?

Hocam baktım da S24 FE bin işlemcisi daha iyiymiş mesela PUBG de şu an galiba 90 FPS veriyormuş 2 yıl sonra falan 60 FPS'e düşer mi, performansı düşer mi?
Bildiğim kadarıyla hint versiyonuna 120 fps desteği geldi, globale gelmese bile 4.0 ile gelen süper akıcı modunda 120 fps olabilir. 2 yıl sonrada yine aynı kalır bir soğutucu ile.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı