AMD Athlon X840 ve RX 460 marka ekran kartı kullanıyorum. Bilgisayarımda SSD yok. PUBG oynarken ilk yere indiğim 5 dakikada ciddi oranda bir FPS düşüşü oluyor. Ardından 5 dakika geçtikten sonra düzeliyor. Bu neden olabilir? Ya da çözümü nedir? SSD alırsam düzelme olur mu?
AMD Athlon X840 ve RX 460 marka ekran kartı kullanıyorum. Bilgisayarımda SSD yok. PUBG oynarken ilk yere indiğim 5 dakikada ciddi oranda bir FPS düşüşü oluyor. Ardından 5 dakika geçtikten sonra düzeliyor. Bu neden olabilir? Ya da çözümü nedir? SSD alırsam düzelme olur mu?
illaki sistem artışı ile bu olay azalabilir ama 3700x işlemci 2070 super ekran kartı 16ram ve m2 sata ssd ile ben bile şehre atlayınca ağır fps düşüşü yaşıyorum. Ama tabiki 5dk değil bu ciddi bir süre maks 30sn falan sürüyor. Bu da map'in oyuncuların yüklenmesinden dolayı ne kadar kalabalık yere atlarsan bu olay o kadar çok fps düşürür.
ddr3 sıkıntı bende 1080ti vardı önceden ram ve işlemci yetersizliğinden yapıyordu dediğin işleri 16 yapsan bile dd4 3200mhz'ler ciddi farklar yaratıyor.