PUBG İlk İnişte FPS Düşme Sorunu

cnldsr

Decapat
AMD Athlon X840 ve RX 460 marka ekran kartı kullanıyorum. Bilgisayarımda SSD yok. PUBG oynarken ilk yere indiğim 5 dakikada ciddi oranda bir FPS düşüşü oluyor. Ardından 5 dakika geçtikten sonra düzeliyor. Bu neden olabilir? Ya da çözümü nedir? SSD alırsam düzelme olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD Athlon X840 ve RX 460 marka ekran kartı kullanıyorum. Bilgisayarımda SSD yok. PUBG oynarken ilk yere indiğim 5 dakikada ciddi oranda bir FPS düşüşü oluyor. Ardından 5 dakika geçtikten sonra düzeliyor. Bu neden olabilir? Ya da çözümü nedir? SSD alırsam düzelme olur mu?

illaki sistem artışı ile bu olay azalabilir ama 3700x işlemci 2070 super ekran kartı 16ram ve m2 sata ssd ile ben bile şehre atlayınca ağır fps düşüşü yaşıyorum. Ama tabiki 5dk değil bu ciddi bir süre maks 30sn falan sürüyor. Bu da map'in oyuncuların yüklenmesinden dolayı ne kadar kalabalık yere atlarsan bu olay o kadar çok fps düşürür.

Ram yetersiz. Rami 16 yaparsan sorunun büyük oranda çözülür. Ssd de takarsan şöyle 120gb 80-100 liralık bişey işini görür büyük rahatlatır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı