Çözünürlük hariç birçok oyuncu düşük ayarlarda oynuyor zaten. Mekaniklerini seversen oynayabilirsin tabiikide.
Haddimi aşmak? Burası forum değil mi istediğim gibi fikrimi belirtirim karışamazsın. Başlığı oku öyle cevap ver hocam. Değer mi düşük grafiklerle demiş bende fikrimi belirttim sorun mu var?Ne demek değecek bir oyun değil. Buna kişi karar verir başkası değil. Zevkler ve renkler tartışılmaz haddinizi aşmayın.
Artık PUBG devri bitti. Oyuna verilen destek yerlerde gibi duruyor. Çok fazla hile, bug, yeterli yeni content eklenmemesi gibi sorunlardan şikayet ediyor sürekli oyuncular. Yine realistik grafiklere sahip bir Battle Royale oyunu oynamak istiyorsanız Warzone oynayabilirsiniz, onun haricinde Fortnite da var tabii realistik takıntınız yoksa.
Sana göre sorun yok ama sorun kesinlikle var. Sorulan soru "kötü kalitede oynamaya değer mi" senin cevabın da "ultra ayarlarda bile oynamaya değmez" bana kişisel bir sorunun varmış gibi geldi. Sen sevmiyorsan başkaları da sevmemek zorunda değil. Bence değmez de geç neden oyunu kötülüyorsun.Haddimi aşmak? Burası forum değil mi istediğim gibi fikrimi belirtirim karışamazsın. Başlığı oku öyle cevap ver hocam. Değer mi düşük grafiklerle demiş bende fikrimi belirttim sorun mu var?
Ben beğenmiyorum çünkü ve kendi fikrimi sormuş bana adam ben de kendi fikrimi söylüyorum. Bana göre değmez.Sana göre sorun yok ama sorun kesinlikle var. Sorulan soru "kötü kalitede oynamaya değer mi" senin cevabın da "ultra ayarlarda bile oynamaya değmez" bana kişisel bir sorunun varmış gibi geldi. Sen sevmiyorsan başkaları da sevmemek zorunda değil. Bence değmez de geç neden oyunu kötülüyorsun.
Hocam yine oynayanlar olur illaki ama PC'de oynayanlar bayağı azalır. Herkes mobil oynuyor.O zamanda oyun falan kalmaz diye düşünüyorum.
Hocam aslında PUBG güzel oyun ama alışmayan insan çok sıkıntı çeker. Ben mobilden oynuyordum. Konrolleri çok zor. Mesela CoD'da tek dokunuşla ads modu var. PUBG'de yok galiba. O çok zor oluyor. Ben nişan alana kadar adam 2-3 el sıkıyor. PC'de de kontrolleri bir nebze kolaydır ama yine de tuşlar falan çoktur galiba. PC versiyonu mobilden çok daha iyi aslında.
Hocam yine oynayanlar olur illaki ama PC'de oynayanlar bayağı azalır. Herkes mobil oynuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.