ömerrrrfrk Centipat Katılım 22 Haziran 2019 Mesajlar 48 Çözümler 1 23 Haziran 2019 #1 Başlat butonuna bastığımda Themida diye şu çıkıyor. PUBG Lite a monitor program has been found running in your system. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2019
Başlat butonuna bastığımda Themida diye şu çıkıyor. PUBG Lite a monitor program has been found running in your system. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
AB7SS Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.460 Çözümler 10 25 Haziran 2019 #2 Sorunu çözebildin mi? Artı 0 Eksi
KS KS ömerrrrfrk Centipat Katılım 22 Haziran 2019 Mesajlar 48 Çözümler 1 30 Haziran 2019 #3 AB7SS dedi: Sorunu çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... evet çözdüm ama hiç birşey yapmadım bi anda sorunum çözüldü. Artı 0 Eksi
AB7SS dedi: Sorunu çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... evet çözdüm ama hiç birşey yapmadım bi anda sorunum çözüldü.
AB7SS Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.460 Çözümler 10 1 Temmuz 2019 #4 ömerrrrfrk dedi: evet çözdüm ama hiç birşey yapmadım bi anda sorunum çözüldü. Genişletmek için tıkla... Ben virüs programını silip geri yükledim sorun öyle çözüldü Artı 0 Eksi
ömerrrrfrk dedi: evet çözdüm ama hiç birşey yapmadım bi anda sorunum çözüldü. Genişletmek için tıkla... Ben virüs programını silip geri yükledim sorun öyle çözüldü
KS KS ömerrrrfrk Centipat Katılım 22 Haziran 2019 Mesajlar 48 Çözümler 1 20 Temmuz 2019 #5 AB7SS dedi: Ben virüs programını silip geri yükledim sorun öyle çözüldü Genişletmek için tıkla... Sorunum çözülmüştü ama tekrar aynı hatayı alıyorum yardım edebilen varmı cihazda anti virüs programı yok windows defender bile kapalı ama bu hatayı alıyorum lütfen yardım edin. Artı 0 Eksi
AB7SS dedi: Ben virüs programını silip geri yükledim sorun öyle çözüldü Genişletmek için tıkla... Sorunum çözülmüştü ama tekrar aynı hatayı alıyorum yardım edebilen varmı cihazda anti virüs programı yok windows defender bile kapalı ama bu hatayı alıyorum lütfen yardım edin.