Çözüldü PUBG Lite "C++ 2015 Runtime" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
7
Yer
Konya
Arkadaşlar PUBG Lite'a girmeye çalışırken fotoğraftaki hatayı alıyorum. Bütün hepsini silip yeniden yükledim. Format attım yine düzelmedi. Başka bir oyunda böyle bir hata almıyorum. Silip yüklemek de çözmedi. Yardımınıza ihtiyacım var.
pubg lite.png

Sistem özellikleri:
Ryzen 5 3500U
8 GB RAM 3200 MHz
256 GB NVMe SSD
Windows 10 Pro

Çözüm
Hocam evete basınca bu paket zaten yüklü ekranı geliyor. Hepsini kaldırıp all in update paketi ile yükledim fakat sorun çözülmedi.
Arkadaşlar buradan vc2019'u tekrar yükleyince problemim çözüldü. Zamanınızı ayırdığınız için teşekkürler.
Arkadaşlar PUBG Lite'a girmeye çalışırken fotoğraftaki hatayı alıyorum. Bütün hepsini silip yeniden yükledim. Format attım yine düzelmedi. Başka bir oyunda böyle bir hata almıyorum. Silip yüklemek de çözmedi. Yardımınıza ihtiyacım var.
Eki Görüntüle 926154
Sistem özellikleri:
Ryzen 5 3500u.
8 GB RAM 3200 MHz.
256 GB NVMe SSD.
Windows 10 Pro.

Evet tuşuna basmayı dener misiniz?

Hocam evete basınca bu paket zaten yüklü ekranı geliyor. Hepsini kaldırıp all in update paketi ile yükledim fakat sorun çözülmedi.
Arkadaşlar buradan vc2019'u tekrar yükleyince problemim çözüldü. Zamanınızı ayırdığınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı