wessputchei
Decapat
PUBG Lite çalışıyorda kalıyor. Lütfen yardımcı olun.
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk kez açtıysan bekle biraz düzelir bende de aynı sorun vardı.PUBG Lite çalışıyorda kalıyor. Lütfen yardımcı olun.
format kesin çözüm olurmu reisFormattan başka çözümü yok ustad
Formattan başka çözümü yok ustad
olur kral.format kesin çözüm olurmu reis
olur kral.
daha atmadım bu hafta atacağımattınmı format onur ? düzeldimi
Link verseydin keşke.Arkadaşlar çok fazla uğraştım ve çözdüm. directx i elle güncellemeniz gerekiyor. Directx i dxwebsetup ile yüklemeyin. "directx_feb2010_redist" bulun internette. yaklaşık 100 küsür megabayt. bununla yükleyin sorun çözülüyor.
Link verseydin keşke.
Ben windows yazilim guncellemesini yaptiktan sonra duzeldi.Bende de aynı sorun vardı format da attım düzelmemişti. Güvenlik programından kaynaklı. Bende bitdefender var ve korumayı kapatsamda engellediğini farkettim. Gelişmiş tehdit savunması diye ekstra bi özelliği var bu problemin kaynağı bunu direk kapatır yada C:\Program Files (x86)\PUBGLite\Client\ShadowTrackerExtra\Binaries\Win64 içerisindeki PUBGLite-Win64-Shipping.exe yi harici yaparsanız oyun açılıyor. Büyük ihtimalle diğer virüs programlarının da bu tarz bir güvenliği var. Çok uğraştım ama buldum
Çözmene sevindim. Ama keşke kendi çözümünü kendisi bulmuş birine şunu, bunu güncelle yazmasan. Zaten pcde tüm yazılımlar kurulu ve güncel olmasa format atmayı mı denerim, zaten bunları yapmışsam bana ne yazabilirsin ki Güvenlik yazılımından başka ? ki ben de buna bakıp, araştırıp, deneyip bulmuşum.Ben windows yazilim guncellemesini yaptiktan sonra duzeldi.
Dİrectx hatasi aliyordum. Butun suruculerinizi de guncelleyin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.