PUBG Lite DirectX Hatası

Onurtan006

Decapat
Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle, PUBG Lite sürümünü VPN ile oynayabiliyordum ama şu an Türkiye için olanı indirip kurdum ve DirectX hatası alıyorum. Ekran kartım AMD Radeon HD 7500m/7600m Series. Listeye de baktım destekleniyor ama ben de bir türlü ne yaptıysam sorun çözülmedi. Windows 7 64 bit kullanıyorum, bazı makalelerde Win 10 geçince düzelir diye bir şeyler okudum doğruluğu var mı? Şimdiden herkese yardımı için teşekkür ediyorum :)

Aynen başka konularda windows update edin düzelir dedi yaptım pc 2 dk da açılıyor artık inşallah çözüm bulabilirsem sizinle paylaşacağım :)

Uçak gibi hızlı PC update sonrası kaplumbağaya döndü :) İşin garip tarafı ekran kartım PUBG LİTE sitesinde desteklenenler listesinde, DXDİAG'dan baktığımda PC de şu anda DX 11 görünüyor fakat bir türlü oyunu açamıyorum. PC yi iki parça edip fırlatacağım camdan aşağı en son deli etti.

Ekran kartı zaten DirectX 11 desteklediği için DirectX 12 yükleyememesi normal, Windows 10'u deneyin o halde. Umarım Kanser 10'da bir sorun yaşamazsınız.
Malesef win 10da işe yaramadı aynı hatayı gene aldım
Aynen bide win 10 deneyim dedim daha beter en temizi sıfır win 7 kurmak herhalde artık oyunuda unutucaz gene

Aynen bende Win 10 kurdum ama çözüm olmadı. Tekrar 7 yükledim sıfırdan. Ne var ne yok sildim bilgisayar ilk günkü gibi. Sorun bence oyundan kaynaklı, benim ekran kartım dx 11 desteklemesine rağmen bu hatayı alıyorum ve ne yaparsam yapayım düzelmiyor. Bence birkaç güne kadar bir çözüm, güncelleme ya da bir yama ile Pubg Lite açıklama yapacak, yapmalı.

Windows 7'yi hala yüklemediysen bir önerim var, internete Windows 7 Lite V9 yazarak aratma yapabilirsin o Lite V9 sürümü Windows 7 Lite'ın son versiyonu ve performans odaklı. Resmi bir Windows değil üstünde düzenlemeler yapılmış ama performansa çok katkısı var. Boşta RAM kullanımı falan baya azaltılmış. Deneyebilirsin, sende seveceksin hatta. O Windows'ların ne olduğu belli değil falan falan diyenleri kafaya takma 4 yıldır Windows 7 Lite sürümlerini kullanırım çoğu bilgisayarda hatta bir keresinde kendim bile Lite versiyon yapmıştım çokta güzel olmuştu. Performansı üst düzey, 2022 yılına kadar daha ilerler bu Windows 7 ondan sonra desteği keseler zaten. Yalnız içerisinde Internet Explorer yok o yüzden format USB'si hazırladıktan sonra USB'nin içine birde kendin Google Chrome kurulum dosyası yükle yoksa başka bilgisayardan veya telefondan indirmek zorunda kalırsın. :D

Bende oyunun kendisinde olduğunu düşünüyorum sorunun çünkü VPN ile oynarken oynanan bir oyunun şu an oynanmaması çok saçma geliyor bana da inşallah çözerler. PUBG Lite Destek kartı oluşturun derim ne kadar çok hatadan dolayı geri dönüş alırlarsa okadar çabuk hallederler diye düşünüyorum

Lan bir yıl olmuş postu hortlatmak istemem ama hala aynı hata var.
Birkaç kere destek kartı attım DxDiag görüntü attım falan en son sorun yok gibi DirectX güncelle dediler işe yaramadı cevap bekliyorm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı