PUBG Lite "Fatal Error" Direct3DDevice Hatası

OnurCreed

Decapat
Selamlar. Dün PUBG lite'yi kurdum Garena'dan ve kendi launcherinden her ne kadar denesem de dil tarih bölge vs Tayland yapsam da Proxifier denesem de her oyuna girdigimde initializing ekraninda bunu veriyor her şeyim güncel directx, visual studio, netframework, ekran kartı driverleri vs.

370184

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sitem özellikleri nedir? Oyun dosyalarını onarın ya da kaldırıp yeniden kurun.
PUBG oyunu HD graphic ile oynanabilecehini zannetmiyorum. 5 FPS bile verecegini zannetmiyorim ki kaldi oyinu açması. Kısacası oyun sana ekran kartın yetersiz. Bu yuzden calisamiyorum diyor.

Hatayı çözdüm. Hatanın kaynağı ekran kartı surücüsünün güncel olmamasıdır. Eger ki güncel ise gene aynı hatayı verebilir çünkü eski suruculerin üzerine kurulum yaptığı için çakışıyor. O yuzden DDU diye program var o programla eski surucuyu kaldırın ve yenisini kurun.

O hatayı ben de alıyorum (ama daha önceden açılıyordu ve normal low grafiklerde güzel FPS alıyordum). Sistem özelliklerim:
  • Intel celeron 1000M
  • Intel HD Graphics
  • 1. 80 GHz
  • 4GB RAM(kullanılabilir miktar: 3, 89GB)
  • Directx 12
  • 2GB ekran kartı

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı