PUBG Lite FPS Gösterme ve FPS Ayarı

onurkapan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Bilmeyen arkadaşlar için faydalı olacak bir video olarak düşünüyorum, kendim hazırladım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar merhaba,

Bilmeyen arkadaşlar için faydalı olacak bir video olarak düşünüyorum, kendim hazırladım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilmeyenler için yararlı bir video olmuş hocam teşekkürler.

Sanırım forumdan bir arkadaşım yorum yaptı sisteminde darboğaz var diye, bildiğim kadarı ile İşlemci yani(CPU) %100 kullanıp ekran kartı yani(GPU) %40 kullanıyor olsaydı darboğaz var demekti.
Bende durum tam tersi olduğuna göre bir sorun yok diye düşünüyorum.

Bunun için bir rehberimiz var.
Ayriyeten bu işlemi test dışında kullanmanızı önermiyoruz. Oyunun akıcılığına doğrudan bir etkisi vardır.
MSI Afterburner herhangi bir ısınma ya da sorun için değerlere bakmanızı diyorum. Onun dışında FPS öğrenmek için oyunlar ayar sunuyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam PUBG Lite böyle bir ayar vardı. Eğer yoksa da FPS değeri için Fraps yeterlidir. Akıcılığa bir zararı olmaz.

Son düzenleme:
Bunun için bir rehberimiz var.
Ayriyeten bu işlemi test dışında kullanmanızı önermiyoruz. Oyunun akıcılığına doğrudan bir etkisi vardır.
Pubg Lite için bunu araştıran bir çok kişi oluyor ve PUBG Lite' nin kendi içinden yapıldığını düşünen.
Pubg Lite temalı bir konu ayrıca FPS ayarını ve ekran kartlarını fazla yormamaları için sonuna doğru notlar var.
Bilginin zararı olmaz.
Bilgilerinize.
Teşekkürler.

Windows tuşu + G'yi kullananlar bu ne diyor 😀

Şaka bir yana her zaman bu programı severim ve öneririm lakin maksat sadece FPS değerini ve CPU, RAM kullanımını falan görmekse yani yüzeysel ise Win10'un özelliği ile çok kolay zahmetsiz bakılabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı